RAW Houten Cache Box Met Traydeksel

(6)

Rook je slechts af en toe of ben je een serieuze stoner? Iedereen profiteert van een opbergkist en een rolling tray. Wat denk je van twee-in-een met deze handige accessoire? De houten Cache Box met Traydeksel van RAW heeft een magnetisch deksel en voldoende opbergruimte. Zo heb je alles wat je nodig hebt. Robuust, duurzaam en gebruiksklaar, zowel thuis als onderweg.

60,00 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (6)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

RAW - Houten Cache Box met Traydeksel: Rollen en Opbergen met dit Handige Kistje

Weet je niet zeker of je een rolling tray of toch een opbergkistje moet aanschaffen? Een beslissing is niet nodig, want het team van RAW heeft de oplossing: de Houten Cache box met Traydeksel. Dit kistje is uitgerust met een rolling tray. Zo heb je opbergruimte en een oppervlak om je joints op te draaien.

Dit hoogwaardige houten kistje meet 27,5 x 17,5cm. Dit is groot genoeg om je lange vloei, filters, grinders en overige accessoires veilig in op te bergen. Het metalen tray sluit met magneten makkelijk op de bovenkant van de kist. Het fungeert als deksel en tevens als stevig en duurzaam oppervlak om op te draaien. Deze rolling tray kun je eigenlijk overal mee naar toe nemen.

Het kistje is afgewerkt met een houtnerfstructuur en het RAW-logo prijkt op de zijkant. Om het af te maken, is deze rolling tray vormgegeven als een pakje vloeipapier met de onmiskenbare afbeelding van RAW. Dankzij het oog voor detail is deze rookaccessoire niet alleen uitermate handig en nuttig, maar ook een prachtige blikvanger!

RAW Houten Cache Box Met Traydeksel Product Informatie
Dimensies 28.0 x 17.5 x 7 cm
Type Kistje
Material Hout, Metaal
Grootte Medium

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (6)
  (6)
  20/Oct/2021

  Tray stash box
  I'm loving the tray stash box it's definitely wroth buying people I'm very happy with my order ive received today only problem I had was my new grinder can't fit in there but I did buy a top quality grinder from yourself and its the best grinder I've ever had

  02/Sep/2021

  Top box
  Samen met het magnetisch deksel dè topbox voor in mijn tuin .

  04/Aug/2021

  Cool Box
  Top quality Raw product (which is not always the case lately with the company). I wanted to adjust the wooden tray on it but the dimensions are slightly different.

  31/May/2021

  Must have !!!
  Dat een houten dooske het leven compleet kan maken :)) Echt knap heel content !!

  24/Feb/2021

  WAW voor Raw
  Na wat twijfel, toch voor deze box van raw gegaan om mijn daily doses beschikbaar te hebben. En wat een geweldig stijlvol ding! Supertevreden!!

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
RAW Houten Cache Box Met Traydeksel
RAW Houten Cache Box Met Traydeksel
RAW Houten Cache Box Met Traydeksel
RAW Houten Cache Box Met Traydeksel