Voorraadpotten Van Juicy Jay

(3)

Voor het bewaren van je stash lijkt misschien ieder oud potje of bakje geschikt. Daarmee bewijs je echter niet alleen jezelf een slechte dienst, maar ook je favoriete soorten. Deze stapelbare voorraadpotten van Juicy Jay zijn verkrijgbaar in een stijlvolle zwarte kleur die tevens UV-bescherming biedt. Perfect voor wanneer je je stash mee wilt nemen!

€ 15,95 incl. Btw
Op voorraad
Koop 3 stuks 5% Korting

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Juicy Jay Storage Jars: stapelbaar, luchtdicht en klaar voor je stash

Op zoek naar een betere manier om je favoriete soorten, resins en concentraten te bewaren? Het team van Juicy Jay biedt de oplossing met een eigen reeks speciale Storage Jars.

De Storage Jars van Juicy Jay zijn gemaakt van duurzaam kunststof en zijn luchtdicht. Zo houden ze zelfs de meest geurende soorten voor nieuwsgierige neuzen verborgen. Ze zijn echter niet uitsluitend ontworpen voor toppen. Je kunt ook je favoriete resins en concentraten in deze handige potjes bewaren. De potten zijn bovendien klein genoeg om mee naar een vriend of op reis te nemen. Je kunt ze makkelijk in je tas stoppen en overal mee naartoe nemen.

De Storage Jars zijn 10,16cm hoog en 5,08cm in diameter en verkrijgbaar in stijlvol zwart kunststof met groene details. De zwarte kleur beschermt je stash tegen schadelijke ultraviolette straling en voorkomt potentiële aantasting. Deze potjes zijn verkrijgbaar in een set van 2 stuks en zijn bovendien stapelbaar. Zo kun je in elk potje een andere cultivar stoppen om je soorten van elkaar gescheiden te houden.

Het schoonmaken van de Storage Jars is ook een fluitje van een cent. Was de potjes simpelweg af met warm water en ze zijn weer klaar voor de volgende voorraad. Zo eenvoudig is het.

Voorraadpotten Van Juicy Jay Product Informatie
Hoogte 10cm
Type Potten
Diameter 5cm

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    01/Oct/2021

    Great for storing
    Amazing to take with me!

    L. V.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Voorraadpotten Van Juicy Jay
Voorraadpotten Van Juicy Jay
Voorraadpotten Van Juicy Jay
Voorraadpotten Van Juicy Jay
Je bezoekt onze Nederlandse website.