Qnubu Aluminium Pre-Press Mal

(2)

Zelf wiet-extracten maken is altijd een behoorlijke klus geweest, waarbij je lastig te bedienen machines nodig had. Gelukkig zijn de tijden veranderd. Met de Aluminium Pre-Press Mal is het ontzettend makkelijk om je wiet klaar te stomen voor extractie. Hiermee maak je smalle repen plantmateriaal die perfect in rosin bags passen, waarna je ze kunt persen.

129,00 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Qnubu - Aluminium Pre-Press Mal: haal het meeste uit al je wiet

Wil je optimaal van je wiet profiteren? En wil je heerlijke edibles of extracten maken? Voordat je je wiet in rosin filter bags doet, moet je ze eerst in een hanteerbare vorm persen. Met de Aluminium Pre-Press Mal van Qnubu is dat zo simpel als wat.

Deze slijtvaste pers is gemaakt van aluminium en perfect voor alles wat je thuis met wiet wilt maken. De afmetingen van dit product zijn 102 × 51 ×
38mm, dus hij neemt niet veel ruimte in beslag en staat niet gauw in de weg.

De Aluminium Pre-Press Mal is makkelijk in gebruik. Leg simpelweg wat bakpapier in de pers en vul de mal vervolgens met wiet. Daarna leg je een ander stukje bakpapier bovenop het plantmateriaal. Vervolgens doe je het deksel erop en druk je de bovenkant aan. Daardoor ontstaat een smalle reep wiet, waardoor alle actieve stofjes gelijkmatig kunnen worden geëxtraheerd.

Deze reep past perfect in een rosin bag. Eenmaal in de zak, kun je er meer druk op uitoefenen om je eigen heerlijke extracten te maken!

Qnubu Aluminium Pre-Press Mal Product Informatie
Type Persen

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
  (2)
  26/Nov/2021

  Great press
  Very good quality

  01/Oct/2021

  Amazing
  Presses great!!

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Qnubu Aluminium Pre-Press Mal
Qnubu Aluminium Pre-Press Mal