Wedding Crasher (Royal Queen Seeds) Feminized

(6)

Nooit eerder was een partycrasher zo welkom op een feestje! Wedding Crasher van Royal Queen Seeds brengt leven in de brouwerij voor wat betreft sativa-dominante soorten. Ze is charmant op alle vlakken, van de kweekeigenschappen tot de smaak en de bruisende, vrolijke high. Bovendien zijn de oogsten echt ongekend! Een uitnodiging is niet nodig om deze Wedding Crasher bij je thuis te verwelkomen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (6)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Royal Queen Seeds - Wedding Crasher: Rijke Smaken, Enorme Oogsten en een Toptijd

Ben je op zoek naar een aromatische soort boordevol THC en geweldige smaken? Dan is Wedding Crasher de beste keus voor jou. Deze licht sativa-dominante hybride (55% sativa, 45% indica) bezit de beste eigenschappen van haar ouders Wedding Cake en Purple Punch. Ze transformeert iedere standaard rooksessie in een groot feest!

Het kweken van Wedding Crasher is heel gemakkelijk. Zowel beginnende als ervaren kwekers kunnen haar probleemloos beheersen. Dat wil niet zeggen dat Wedding Crasher geen hulp kan gebruiken, zoals wat licht snoeiwerk en wat training. Toch is ze zeker geen diva wat betreft verzorging. Dit is een robuuste en veerkrachtige soort die zowel binnen als buiten goed presteert. Binnen bereikt ze een hoogte van ongeveer 150-180cm en buiten klimt ze op tot wel 200cm. Daarmee is ze zeker geen 'klein muurbloempje'. In plaats daarvan fleurt deze prachtige, majestueuze plant met paarse vlekjes elke kweekruimte op.

De bloeitijd van Wedding Crasher bedraagt slechts 9-10 weken. Ze is oogstrijp voor je het doorhebt. Als je binnen kweekt, is een fatsoenlijke opbrengst mogelijk van wel 500g/m². Vaardige kwekers in de buitenlucht oogsten in oktober tot wel 600g/plant, in het juiste klimaat. Dit is een gulle oogst voor een plant die zich zo gemakkelijk ontwikkelt.

Na het oogsten, barsten de toppen van Wedding Crasher van de terpenen. Dit is van begin tot eind prettige rookwaar. Reken op intense druivengeuren en verrukkelijke vanille-aroma's. Dezelfde tonen vind je terug in haar smaak, afgewerkt met aangename vleugen van bessen.

De high van Wedding Crasher is ook bewonderenswaardig. Hoewel het bijna een 50/50 hybride is, staat haar sativa-kant iets meer op de voorgrond. Dit zorgt voor een opbeurende en simpelweg vrolijke high. Na deze eerste buzz schijnt het indica-effect door. Dit vertaalt zich in een ontspannen toestand, perfect om met vrienden van te genieten. Wedding Crasher geeft je niet het gevoel dat je niet van de bank kunt komen. In plaats daarvan voel je je opgewekt en positief, bijna alsof je net van een geweldig feest komt.

Wedding Crasher (Royal Queen Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Royal Queen Seeds
Ouders Wedding Cake x Purple Punch
Genetica 45% Indica / 55% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 21%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 180cm
Hoogte (Outdoor) 200cm
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 550-600 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (6)
  (6)
  View all reviews
  29/Oct/2022

  Super
  Je suis très satisfaite +++

  M. G.
  26/Dec/2021

  geil
  alle gekeimt super wuchs, blütephase, mega aroma

  S. M.
  30/Sep/2021

  Gran servicio
  Poco se puede decir de unas semillas antes de que germinen, más de estás que son solo para coleccionarlas pero... el envió ha sido rápido y la presentación muy bonita, ideales para "coleccionar". solo un par de pedidos han sido necesarios para hacer de esta mi pagina favorita para compras de este tipo. Puede que en algunos productos los precios sean un poco más elevados que en otras, pero el servicio es muy bueno y el catalogo mucho más amplio, además raro es que no te regalen algo con cada compra... solo gaste dinero en las wedding crasher y me llegaron 3 gorilla glue y 1 withe monster. ¿Qué más puedo pedir?

  J. G.
  11/Aug/2021

  Big buds
  Everything went perfectly. Good germination, growth, and some nice big buds.

  L. V.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Wedding Crasher (Royal Queen Seeds) Feminized
Wedding Crasher (Royal Queen Seeds) Feminized
Wedding Crasher (Royal Queen Seeds) Feminized
Wedding Crasher (Royal Queen Seeds) Feminized