Wedding Glue Auto (FastBuds) Feminized

(4)

Onze vrienden van FastBuds presenteren een soort die je echt moet zien om te geloven. Wedding Glue Auto is een ware schoonheid en laat zich eenvoudig kweken. Verwacht de beste, lekkerste, sterkste en plakkerigste toppen. Het effect is zowel opbeurend als rustgevend, wat van begin tot eind een aangename verrassing is.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (4)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

FastBuds - Wedding Glue Auto: een zoete soort die nooit verveelt

Soms komt er een wietsoort voorbij die zoveel hars produceert dat je vingers bijna aan elkaar blijven plakken tijdens het oogsten. Wedding Glue Auto is er zo eentje. Deze vruchtbare krachtpatser bereikt echt grote hoogtes voor een autoflowering soort. Ze ontwikkelt daarbij een prachtig, sneeuwwit bladerdek, barstend van het lekkers.

Wedding Glue Auto is een unieke wietplant, met liefde gemaakt door het team van FastBuds. De gebruikte genen zijn een goed bewaard geheim, waarbij "een kruising tussen een cake en een glue fenotype" het enige tipje van de sluier is. Het recept van deze kleverige cake lijkt diep in een kluis opgeborgen te liggen.

Vanwege de autoflowering eigenschap is deze soort goed toegankelijk voor alle kwekers, ongeacht hun expertise. Je kunt zelf bepalen of je Wedding Glue Auto binnen of buiten kweekt. Ze wordt behoorlijk groot, maar gaat meer de breedte in dan de hoogte. Als discretie belangrijk is, kun je kiezen voor LST om haar compact te houden. Ze is toegankelijk, robuust en kan deze methode feilloos aan. Met een beetje liefde en onderhoud zie je in een mum van tijd een prachtige plant.

Wedding Glue Auto haast zich van zaad naar oogst in slechts 9-10 weken, zodat je weinig geduld nodig hebt om een flinke hoeveelheid plakkerige toppen te oogsten. Onder de beste omstandigheden behaal je binnen met gemak een oogstgewicht van 450–550g/m². Buiten is de opbrengst vergelijkbaar en schommelt tussen de 60-160g/plant; een gigantische en moeiteloze oogst.

De toppen barsten van de hars, waardoor Wedding Glue Auto ideaal is voor concentraten. Maar de wiet is net zo zalig als je liever een joint rolt of een vaporizer gebruikt. Naast het geweldige, witte uiterlijk pronkt Wedding Glue Auto ook met een zoete smaak die doet denken aan oma’s verse biscuitgebak. In combinatie met wat vleugen aarde en vanille, is ze aromatisch en ongelooflijk indrukwekkend.

Deze indica-dominante soort (60% indica, 40% sativa) ontwikkelt tot wel 26% THC, wat leidt tot een ontspannend en rustgevend effect. Gelukkig wordt dit ondersteund door een aangename dosis euforie. Bestaat er een betere optie als je lekker wilt relaxen?

Wedding Glue Auto (FastBuds) Feminized Product Informatie
Merk Fastbuds
Ouders Wedding Glue Auto
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 26%
CBD 0-1%
Hoogte (Outdoor) 120cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 150g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (4)
    (4)
    Bekijk alle reviews
    06/Mar/2024

    Wedding glue
    Prachtige plant in een geotextielbag van zamnesia wat lst en bam 4 mooie toppen , fastbuds zamnesia thx !

    P. A.
    27/May/2023

    Alle gekeimt
    Super weed für einen entspannten Abend und einfach zu machen

    J. V.
    30/May/2022

    Top
    bin sehr zufrieden mit den resultaten. ca 55g pro plant feines ganji :) weiter so fast buds!! E.R

    E. R.
    23/Jan/2022

    In the fridge!
    Glad I got these before they ran out of stock. Have them in the fridge, waiting to make space to run them. Hearing great things from other growers. My intention is to grow these for an ice hash run in my pollinator machine.

    D. J.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Wedding Glue Auto (FastBuds) Feminized
Wedding Glue Auto (FastBuds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.