Kleine Pijpenrager

De eenvoudigste ideeën zijn soms het best. En dat is zeker het geval met de Kleine Pijpenrager. Maak je rookgerei of vaping-apparaten met deze eenvoudige accessoire grondig schoon. Ideaal voor op reis of om tussen je andere cannabis-gerelateerde schoonmaakproducten bewaren. Hiermee zit je altijd goed! Even borstelen na elk gebruik maakt een enorm verschil en houdt je apparaat prima schoon.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Kleine Pijpenrager: moeiteloos schoonmaken met deze natuurlijke borstel

Soms lijkt het schoonmaken van je bong, pijp of vaporizer een hele klus, zeker als je niet over de juiste middelen beschikt. Toch is er geen reden om je druk te maken. Deze Kleine Pijpenrager maakt namelijk zo korte metten met vervelende restjes!

Deze borstel van varkenshaar, met een lengte van 135mm en diameter van 10mm, is de natuurlijke manier om residu en hardnekkige vlekken te verwijderen. Dankzij het slanke design en de metalen greep kun je dit borsteltje makkelijk vasthouden en houd je volledige controle over het schoonmaken.

De Kleine Pijpenrager wordt per stuk verkocht en is het perfecte accessoire om je rookgerei een grondige poetsbeurt te geven. Ideaal om eerst het oppervlak mee te reinigen, en alle resterende kruiden of residuen weg te vegen. Vervolgens kun je een speciale bong reiniger of isopropylalcohol gebruiken om de klus te klaren en te zorgen dat je apparaat in topconditie blijft.

Gebruik de Kleine Pijpenrager elke keer na het roken, je krijgt er absoluut geen spijt van! Je rookapparaat even uitborstelen na elk gebruik maakt echt een groot verschil. Het borsteltje kun je echter ook voor andere dingen gebruiken dan alleen voor pijpjes, bongs en vaporizers. De Kleine Pijpenrager is namelijk ook ideaal voor het schoonmaken van grinders en andere accessoires.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Kleine Pijpenrager
Kleine Pijpenrager