Bruce Banner 3 (Anesia Seeds) Feminized

(5)

Bruce Banner 3 bevat veel meer THC dan de meeste andere wietsoorten op de huidige markt. Haar vette toppen druipen van de hars en bevatten maar liefst 28,5% THC. Daarmee is zelfs een ervaren stoner na een paar trekken in de wolken. Deze wiet is ideaal als je wat creatieve inspiratie nodig hebt of als je zin hebt in diepe, filosofische gesprekken met je vrienden.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (5)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Anesia Seeds - Bruce Banner 3: enorm veel THC

Heb je zin in een trip naar de hoogste sferen? Bruce Banner 3 lanceert je met plezier naar een andere dimensie. Deze grote, groene en krachtige plant is logischerwijs vernoemd naar het alter ego van The Hulk! Deze mutant bevat ongelooflijk veel THC, smakelijke terpenen en trakteert op een lonende opbrengst.

Hoe is dit beest ontstaan? Net als de meeste uitmuntende genen, begint het verhaal in de Verenigde Staten. Breeders in Colorado hebben deze soort ontwikkeld door OG Ghost te kruisen met het nageslacht van Strawberry Cough en Sour Diesel. En het resultaat mag er zijn! Bruce Banner 3 is een krachtige cultivar met een genetische opmaak van 60% sativa en 40% indica.

Je kunt Bruce Banner 3 echt overal kweken. Natuurlijk heb je binnen meer controle over de omgevingsfactoren. Met een gemiddeld grote kweektent en een sterke ledlamp moet het je lukken om een plant van 130cm te kweken die zo'n 800g/m² oplevert na een bloei van 60 dagen. Als je de ruimte hebt (en genoeg privacy) om haar buiten te kweken, dan zie je haar uitgroeien tot een plant van 250cm. Half oktober oogst je dan mogelijk 1000g/plant.

Het THC-gehalte van Bruce Banner 3 is 28,5% en daarmee springt ze uit boven de andere wietsoorten van dit moment. Zet je schrap, neem een trek en laat de heerlijke euforie je onmiddellijk overspoelen. Het energieke effect zal je inspireren tot goede, diepe gesprekken. Uiteindelijk verschuift de sensatie naar ontspanning, honger en gelukzaligheid. De smaak van zoetigheid en citroen draagt alleen maar bij aan de ongelooflijke ervaring.

Bruce Banner 3 (Anesia Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Anesia Seeds
Ouders OG Ghost x (Chemdawg D x Tang Tang)
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 28%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 130cm
Hoogte (Outdoor) 250cm
Opbrengst Indoor 750-800 gr/m²
Opbrengst Outdoor 1000+ gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (5)
  (5)
  View all reviews
  10/Oct/2023

  Bruce banner 3
  Pour le moment 3 graines de planté,les 3 ont germé.merci pour les deux graines offertes. Au top zamnesia!!!

  M. B.
  01/Apr/2023

  Der Hammer
  Der Name hält was er verspricht. Sie haut dich wirklich um. Und der Geruch ist unglaublich gut. Das hat mich an meine ersten Joints vor 20Jahren erinnert einfach der Wahnsinn

  R. H.
  27/Nov/2022

  Très good
  Très bon produits très belle plante

  S. C.
  20/Jul/2022

  Macht seinem Namen alle Ehre.
  Hulk (Bruce Banner) ist so wie ich es erwartet habe, kann es nur empfehlen. Schon als Baby ist die Pflanze sehr kräftig, mit schönem Blattwerk.

  S. M.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Bruce Banner 3 (Anesia Seeds) Feminized
Bruce Banner 3 (Anesia Seeds) Feminized