Mascotte Original Tips

(3)

Mascotte is voortdurend bezig om de kwaliteit van je rookervaring te verbeteren; zo ook met deze Original Tips. Ze zijn gebruiksvriendelijk en passen bij vrijwel elk vloeipapier. Verkrijgbaar in een discreet, reiswaardig pakje van 50 stuks dat makkelijk in je zak past als je onderweg bent. Til je rookervaring naar een hoger niveau met deze verfijnde filter tips.

0,50 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Mascotte - Original Tips: handige en gebruiksvriendelijke filter tips

Het rollen van je eigen filters kan een vervelende klus zijn, maar dat is helemaal niet nodig. Gebruik deze Original Tips van Mascotte en het zal je verbazen hoe snel en makkelijk het kan zijn.

Deze verfijnde filter tips zijn ontwikkeld door Mascotte, een bedrijf dat bekend staat om de geweldige rookaccessoires. Ze zijn verkrijgbaar in een pakje van 50 stuks en ideaal voor gebruik met king size of slim size vloeipapier. Deze tips verbeteren de rookervaring omdat ze stabieler zijn en voorkomen dat er plantmateriaal in je mond komt.

Het motto van Mascotte is: “Experts Never Compromise”. Als je deze filter tips gebruikt, kun je dus rekenen op de beste smaak en verbranding. Bovendien past het pakje makkelijk in je broekzak of tas, dus je bent altijd voorbereid op een volgende rooksessie.

Mascotte Original Tips Product Informatie
Type Tipjes & Filters
Merk Mascotte

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
  (3)
  06/Jul/2022

  Easy, high-quality, & reliable!
  These tips are probably the easiest and most reliable tips I have used. I personally don't really like thick or rough tips but these are perfect softness and roughness ratio, easy to rip for tunnel tips, and easy to bend for w-tips. Definitely recommend them, especially for their price!

  19/Apr/2022

  Must have
  Objet îndispensable pour rouler - fin souple mais de qualité !

  09/Apr/2022

  Juste!
  Un peu petit à mon goût, je préfère ceux de Zamnésia...ahah! L.G

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Mascotte Original Tips
Mascotte Original Tips