Confidencial Medicine (The Kush Brothers) Feminized

Je hebt de hele dag je favoriete sativa soorten zitten roken om jezelf op te beuren. Maar het wordt inmiddels laat. Tijd om lichamelijk tot rust te komen en je geestelijk op een goede nachtrust voor te bereiden. Hoewel alleen al de effecten van deze soort kwekers aanspreken, vormen de heerlijke aardachtige en dennenachtige terpenen de kers op de taart.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

The Kush Brothers Seeds - Confidencial Medicine: ontspannend voor je spieren

Maak kennis met Confidencial Medicine, een ware superster van The Kush Brothers Seeds. Met 80% indica- en 20% sativagenen zit deze soort meer aan de indicakant. De strain is echter verre van een nieuwkomer. Ze werd namelijk al in 2001 ontwikkeld, toen de breeders een OG Kush met bijzonder rustgevende effecten in handen kregen. Deze cultivar kruisten ze met een Haze om een aangepaste versie van deze sterke Afghaanse plant te creëren.

Als wietkweker heb je talloze opties als het op het kweken van Confidencial Medicine aankomt. Haar klassieke Kush structuur betekent dat ze het binnen geweldig doet, met name in een beperkte ruimte. Je kunt daarbij een mooie oogst van 600g/m² verwachten. Confidencial Medicine bloeit bovendien maar kort, wat haar nog geschikter maakt voor kwekers die hun kweek snel willen opzetten en afronden. Maak je 8–9 weken na het veranderen van de lichtcyclus al klaar voor de oogst!

Als je liever in de buitenlucht kweekt, zul je blij zijn om te horen dat Confidencial Medicine goed in kassen en verhoogde tuinbakken gedijt. Dankzij haar robuustheid is ze bestand tegen harde wind, en ook haar resistentie tegen ongedierte verhoogt de kans op succes. Bereid je medio oktober voor op een oogst van ongeveer 900g per plant.

Confidencial Medicine biedt de aroma's van het bos. Ervaar bij elke trek tonen van aarde, dennen en hout. Haar toppen zijn ook een uitstekende keuze als je edibles met deze smaken wilt maken. Je kunt op elk moment van de dag van deze wiet genieten, maar de rustgevende fysieke effecten zijn vooral fijn voor in de avond.

Deze soort van The Kush Brothers Seeds levert bovendien een stevige hoeveelheid cannabinoïden en terpenen. Haar toppen zijn rijk aan synergetische fytochemicaliën die rustgevend inwerken op lichaam en geest, maar ook vlagen van euforie leveren. Ben je op zoek naar een geweldige oogst en een fantastische stone? Bestel dan de zaden van Confidencial Medicine bij Zamnesia en begin met zaaien!

Confidencial Medicine (The Kush Brothers) Feminized Product Informatie
Merk The Kush Brothers
Ouders Confidencial OG x Haze Brothers
Genetica 80% Indica / 20% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Gemiddeld
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 900g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Confidencial Medicine (The Kush Brothers) Feminized
Confidencial Medicine (The Kush Brothers) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.