Nuttea Haze (French Touch Seeds) Feminized

Nuttea Haze is een gemakkelijk te telen Haze van French Touch Seeds. Deze soort trakteert je op een snelle bloei, geweldige opbrengst en de energieke high die je van een geweldige Haze verwacht.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

French Touch Seeds - Nuttea Haze: een hoogwaardige, gemakkelijk te telen Haze

Nuttea Haze is een gemiddeld sterke, sativa dominante hybride van French Touch Seeds. Deze kruising tussen Amnesia Haze en Champ Haze groeit zowel binnen als buiten erg krachtig. De planten hebben daarbij flink wat internodes en stretchen behoorlijk. Deze soort is ontzettend goed geschikt voor een ScrOG-opstelling en reageert ook positief op LST en super cropping.

Je moet Nuttea Haze wel wat in de gaten houden om de uitbundige groei te beheersen. Maar vanwege haar natuurlijke weerstand tegen ongedierte, schimmels en andere ziekteverwekkers kunnen kwekers van alle niveaus met haar uit de voeten. Kies voor een goed substraat, stel een zorgvuldig schema samen voor water/voedingsstoffen en pas simpele training toe, en Nuttea Haze zal je belonen met een uitmuntende opbrengst van tot wel 600g/m² als je binnen kweekt en 500-600g/plant buiten. De bloei duurt gemiddeld 65-80 dagen, maar dit is afhankelijk van de teeltmethode.

Zoals je mag verwachten van een hoogwaardige Haze, straalt Nuttea Haze heerlijke geuren uit. Ze combineert friszure citrusvruchten met opvallend kruidige ondertonen en een vleugje wierook. Het effect is daarbij enerverend. Reken op een sterke, cerebrale buzz die razendsnel opkomt en je creativiteit, motivatie en spraakzaamheid stimuleert. Voor wat betreft de cannabinoïden, ontwikkelt Nuttea Haze over het algemeen 20-30% THC en 10-20% CBD, waardoor je van een heerlijk gebalanceerd effect geniet.

Nuttea Haze (French Touch Seeds) Feminized Product Informatie
Merk French Touch Seeds
Ouders Amnesia x Champ’Haze
Genetica 25% Indica / 75% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC Hoog
CBD Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) 300cm
Opbrengst Indoor 600-650 gr/m²
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Nuttea Haze (French Touch Seeds) Feminized
Nuttea Haze (French Touch Seeds) Feminized