Natural Detox

Eigenschappen van Natural Detox:

 • Rijk aan mariadistel
 • Bevat kurkuma, een natuurlijke antioxidant
 • BioPerine voor diverse gezondheidsvoordelen
 • 100% natuurlijk
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Natural Detox: geef je lichaam een frisse start

Detoxen is een krachtige manier om je lichaam te zuiveren en een frisse start te geven. Ook als je een relatief gezonde lifestyle hebt, word je regelmatig blootgesteld aan allerlei gifstoffen die niet alleen in bewerkt en onbewerkt voedsel zitten, maar ook in je omgeving. Met een rijke combinatie van mariadistel-extract, kurkuma en BioPerine is Natural Detox een gebruiksvriendelijk dagelijks supplement met natuurlijk reinigende ingrediënten en antioxidanten.

Samenstelling per dagelijkse dosis (2 capsules):
Ingredient Hoeveelheid RI*
Silybum marianum (extract 80% silymarin) 525mg
Curcuma longa (Rhizoma)  300mg
BioPerine®  10mg
*) Referentie inname
Ingrediënten: Silybum marianum extract, Curcuma longa, HPMC (verdikkingsmiddel / capsulehuls), magnesiumstearaat (plantaardig antiklontermiddel), BioPerine™. Allergenen: Dit product bevat voor zover bekend geen allergenen.

 

Aanbevolen dagelijkse dosis, gebruik en bewaaradvies

Neem 2 capsules per dag in met water, bij voorkeur verspreid over de dag en tijdens de maaltijd. Het product droog en op kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.

Waarschuwing

Gebruik niet meer dan de aanbevolen dosis. Een gezonde lifestyle is belangrijk, evenals gezonde voeding. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld ter vervanging van een gevarieerd dieet. Dit supplement is niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Raadpleeg je huisarts als je medicijnen gebruikt of onderliggende gezondheidsproblemen hebt. Niet gebruiken bij galwegaandoeningen of in combinatie met andere middelen die invloed hebben op de galblaas. Raadpleeg je huisarts bij gelijktijdig gebruik met medicijnen. Niet gebruiken in combinatie met bloedverdunners, medicijnen tegen kanker en immunosuppressiva. Niet gebruiken als je allergisch bent voor Asteraceae (composieten). Dit voedingssupplement is bedoeld voor volwassenen.

Natural Detox Product Informatie
Type Capsules
Aantal capsules 60
Aantal dagelijkse doseringen 30
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Natural Detox
Natural Detox
Natural Detox
Natural Detox
Natural Detox
Natural Detox
Je bezoekt onze Nederlandse website.