White Widow XXL Auto (Barney's Farm) Feminized

(2)

White Widow is een heuse steunpilaar in de cannabiswereld en ze staat dan ook bekend als betrouwbare, smaakvolle en sterke strain. Het is nu makkelijker dan ooit om te ervaren wat ze te bieden heeft. White Widow XXL Auto is een autoflowering versie van haar originele naamgenoot. Ze bloeit snel en levert een enorme oogst op. Met haar rijke smaken en geweldige effecten is ze perfect voor iedereen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Barney's Farm - White Widow XXL Auto: een klassieker telen, is nu nog makkelijker

Iedereen in de cannabis community kent White Widow. Deze klassieker is voor veel stoners de eerste stap in de wereld van het blowen. Dankzij Barney's Farm is het nu een stuk eenvoudiger om deze legendarische soort te proberen. White Widow XXL Auto is een must voor alle liefhebbers van wiet.

Als autoflower neemt White Widow XXL Auto veel van het zware werk weg dat fotoperiode en reguliere soorten met zich mee kunnen brengen. Je kunt haar zowel binnen als buiten telen, waardoor iedereen met haar uit de voeten kan. Met een hoogte van ongeveer 100cm zal ze geen kamer vullen, maar daarmee kun je haar ook gemakkelijk beheersen. White Widow XXL Auto laat je niet onnodig wachten en haast zich in ongeveer 70-75 dagen van zaadje tot oogst. Eenmaal rijp, zal ze je binnen belonen met ongeveer 500g/m². Buiten ligt tot 1000g/plant voor het oprapen als je haar onder de best mogelijke omstandigheden kweekt.

Na het oogsten, drogen en curen van de verrukkelijke toppen van White Widow XXL Auto, is het tijd te ontdekken wat ze nog meer te bieden heeft. Net als het origineel smaakt ook deze wiet zoet en fruitig, verrijkt met vleugjes kruiden en dennen. Al met al trakteert ze op een smaakvolle sessie in je joint of vaporizer. De keuze is geheel aan jou!

Met een THC-gehalte van gemiddeld 20% en een scala aan hoogwaardige terpenen en cannabinoïden mag je op een uitmuntend effect rekenen. Als je dol bent op een opbeurende en creatieve high moet je White Widow XXL Auto zeker onthouden, want ze levert deze effecten in overvloed. Voeg hier wat euforie en energieke momenten aan toe en dan snap je waar het allemaal om draait bij deze strain. Het enige wat je nu nog moet doen, is haar proberen.

White Widow XXL Auto (Barney's Farm) Feminized Product Informatie
Merk Barney's Farm
Ouders Brazilian x South Indian x BF Super Auto #1
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
Hoogte (Indoor) 90cm
Hoogte (Outdoor) 120cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    04/Jan/2024

    Sehr gut
    2023> 3/3 Samen gekeimt . Alle sind gleichmaßig gewachsen . ( kein pheno roulette ) Haben sehr gut auf LST reagiert und sind trotz LST gut groß geworden. Leider hat mir der Permanente Regen in der Finalen Blütezeit fast alles durch budschimmel kaputt gemacht. Geschätzt wären aber 100 g+ pro Pflanze drin gewesen. 2024 > gleich 10 Samen bestellt aus überzeugung der Qualität.

    A. B.
    19/Nov/2023

    Commande de 3 seeds white window xxl auto
    Graines de bonne qualité ainsi que la génétiques. culture indoor sous led full spectrum fabriqué par Samsung. 34 jours de croissance. Les 3 plans sont robustes. Hâte d'arriver a terme Première fois que je cultive cette variétés pour le moment rien a redire top qualité, a suivre Merci beaucoup a zamnesia et a barney's farm

    J. G.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
White Widow XXL Auto (Barney's Farm) Feminized
White Widow XXL Auto (Barney's Farm) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.