Unknown Kush - Early Version (Delicious Seeds) Feminized

(2)

Unknown Kush is een 50/50 indica/sativa die voor fans van wiet op veel vlakken scoort. Deze early version van de strain is robuust, laat zich gemakkelijk kweken en heeft een hoge weerstand tegen schimmels en plagen. In combinatie met haar hoge THC-gehalte, zoete citrussmaken en snelle bloei maakt ze sowieso indruk. Geloof je ons niet? Unknown Kush heeft ruim twintig prijzen gewonnen!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Unknown Kush Early Version is een snelle, evenwichtige hybride van Delicious Seeds. Ze is ontstaan uit een kruising tussen Unknown Kush en ruderalis. Daarmee heeft ze veel van de eigenschappen van het origineel behouden, maar ze groeit sneller en blijft heerlijk compact. Unknown Kush Early Version is ideaal als je binnen in een kleine ruimte kweekt. Ze biedt ook uitkomst als je buiten meerdere keren per seizoen wilt oogsten.

De originele Unknown Kush van Delicious Seeds is veredeld uit BAY 11, een unieke hybride uit de VS die uitsluitend als kloon verkrijgbaar is. Net als het origineel, pronkt Unknown Kush Early Version met een compact formaat. Ze ontwikkelt brede bladeren en er is weinig ruimte tussen de knopen. Dankzij de stabiele genen zie je sterke zaailingen verschijnen die al snel tot gezonde, krachtige wietplanten uitgroeien. Unknown Kush Early Version doet haar ouder eer aan. Ze is een veerkrachtige strain met een hoge weerstand tegen stress, ongedierte en schimmels. De bloei duurt ongeveer 45 dagen, waarin ze veel dichte, harsachtige toppen ontwikkelt.

Unknown Kush Early Version heeft een sterk aroma dat de kruiden en citrus van Haze combineert met de aarde en wierook van Kush. Bovendien trakteert ze op een zijdezachte rookervaring die je lichaam heerlijk ontspant met een sterke, bedwelmende high. Wat een zalig, natuurlijk nachtmutsje!

Unknown Kush - Early Version (Delicious Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Delicious Seeds
Ouders UNKNOWN KUSH X RUDERALIS
Genetica 50% Indica / 50% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 6-7 weken
THC 23%
CBD Laag
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 850-900 gr/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
  (2)
  Bekijk alle reviews
  04/Sep/2023

  Super!
  2/2 gekeimt und sich prächtig draußen entwickelt. In 2 bis 3 Wochen dürften sie fertig sein. Freu mich riesig drauf.

  I. H.
  03/Nov/2022


  Alle 16 sind gekeimt und sehen super aus.

  R. H.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Unknown Kush - Early Version (Delicious Seeds) Feminized
Unknown Kush - Early Version (Delicious Seeds) Feminized