Golosa - Early Version (Delicious Seeds) Feminized

(1)

Golosa is de droom van elke liefhebber van Kush. Ze pronkt namelijk met rijke Kush-smaken en -geuren die heerlijk zijn voor in een joint, vaporizer of voor concentraten. Daarnaast is ze ongelooflijk sterk: ze ontwikkelt tot wel 26% THC. Bovendien is ze onderhoudsarm, bestand tegen schimmels en ongedierte en bloeit ze slechts 45 dagen. Golosa Early Version verdient dus echt een plekje in je tuin!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Golosa is zo'n soort met een naam die alles zegt (Golosa = zoetekauw). Deze zoete indica dominante hybride produceert in recordtijd mierzoete toppen. Ze is eenvoudig te telen, gedijt binnen en buiten, en beschikt over hoogwaardige genen die teelt na teelt een flinke, harsrijke oogst garanderen. Als snellere variant van de originele Golosa kun je Golosa Early Version in een fractie van de tijd oogsten, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of kwantiteit van de wiet!

Dankzij haar 80% indica dominantie is Golosa Early Version een mooie en compacte plant met veel veerkracht. Ze doet het goed binnenshuis in kleine tenten of kasten, maar ook buiten en in kassen. De planten ontwikkelen compacte internodes, net als het origineel, en groeien zeer krachtig voordat ze een bloei van 6 weken ingaan. In deze periode ontwikkelt de strain dikke, gezwollen toppen die niet onderdoen voor die van welke fotoperiode soort dan ook. Tijdens het rijpen, verschijnt er een dikke laag hars die de wiettoppen volledig bedekt en zich zelfs over sommige fan leaves verspreidt (houd daar rekening mee tijdens het snoeien!). Als het tijd is om te oogsten, kun je binnen tot 550g/m² en buiten tot 1000g/plant verwachten.

Na het oogsten, drogen en curen, kun je eindelijk van Golosa Early Version genieten. Met een enkele, flinke wiettop kun je meerdere joints draaien. Ze heeft een heerlijk aroma dat de geuren van zoet fruit, tijm en groene thee combineert. Golosa Early Version is heerlijk zacht, zowel om te roken als om te vapen, en bevat tot wel 25% THC! Inhaleer en ervaar een bijna onmiddellijke stone die uiteindelijk het hele lichaam ontspant. Heerlijk op de bank, voor het slapengaan, of buiten in de zon om jezelf op een verkwikkende chill sessie te trakteren!

Golosa - Early Version (Delicious Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Delicious Seeds
Ouders GOLOSA X RUDERALIS
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 6-7 weken
THC 26%
CBD Laag
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Opbrengst Outdoor 950-1000 gr/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  08/Jan/2023

  Der Wahnsinn
  Diese Pflanze ist unglaublich. Nach so eine kurzen Blüte ist sie so dermaßen stark, dass es fast erschreckend ist. Alle sind gekeimt und super gewachsen. Ich hatte 40/50G pro Pflanze

  R. H.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Golosa - Early Version (Delicious Seeds) Feminized
Golosa - Early Version (Delicious Seeds) Feminized