Critical Neville Haze - Early Version (Delicious Seeds) Feminized

(4)

Met Critical Neville Haze wijkt Delicious Seeds af van de norm. Deze sativa dominante strain bloeit namelijk slechts 50 dagen! Bovendien is ze makkelijk te telen, zodat zelfs beginners goede resultaten behalen. Na het oogsten, geniet je van heerlijke wiet met veel THC en pittige smaken. Aangezien haar effecten worden gekenmerkt door euforie, is Critical Neville Haze ideaal om overdag te roken.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (4)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

De naam van Critical Neville Haze Early Version is veelzeggend. Deze compacte, fast flowering cannabis strain combineert genen van Critical Mass, bekend om haar hoge productiviteit, en Neville Haze, ongetwijfeld de meest gewilde Haze ter wereld. Het resultaat is een stevige sativa dominante hybride met 23% THC, verrukkelijke terpenen en een geweldig effect.

In tegenstelling tot standaard sativa's, kun je met deze strain van sterke genen genieten, zonder zorgen over een lange bloei of uitbundig stretchen. In feite heb je voor het telen van deze wietplant niet meer nodig dan een goed kweekmedium, zuiver water en wat lichte meststoffen tijdens de bloei. Als je deze eenvoudige instructies opvolgt, zal Critical Neville Haze Early Version je belonen met een opbrengst van wel 500g/m² als je binnen kweekt, tegen 1000g/plant buiten. In een gecontroleerde omgeving duurt de bloei ongeveer 45 dagen. Buiten kun je begin september oogsten.

Critical Neville Haze Early Version blijft het erfgoed van Haze trouw. Ze pronkt met een rijk aroma van kruiden en hout, aangevuld door vleugjes bloemen en koffie. De toppen zijn lang en compact, met roodgekleurde stampers en een dikke laag ijzige trichomen. Als het moment aanbreekt om de wiet te roken, mag je rekenen op een opwekkende, inspirerende, euforische high. Dit is ideaal voor creatieve uitspattingen, diepzinnige gesprekken met je vrienden of een middag in de vrije natuur. Als je een liefhebber bent van sativa en klassieke genen, mag Critical Neville Haze Early Version beslist niet in jouw kweekruimte of tuin ontbreken.

Critical Neville Haze - Early Version (Delicious Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Delicious Seeds
Ouders Critical Mass X Neville Haze X Ruderalis
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 6-7 weken
THC 24%
CBD Laag
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 950-1000 gr/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (4)
  (4)
  View all reviews
  10/Aug/2023

  Very good
  Only germinated one seed ten days ago, she popped in one day, and is already a beautiful young plant with 3+ nodes.

  N. W.
  16/May/2023

  100%
  3/3 germination réussi. En 8 jours en extérieur.

  W. C.
  14/Mar/2023

  Guter Kundenservice
  Hatte ein Problem das von zamnesia umgehend gelöst wurde Klasse Kundenservice

  M. S.
  06/Dec/2022

  Good sort
  super germination rate 3 of 3 came

  S. M.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Critical Neville Haze - Early Version (Delicious Seeds) Feminized
Critical Neville Haze - Early Version (Delicious Seeds) Feminized