Fresh Pressed Runtz (Purple City Genetics) Feminized

Purple City Genetics ontwikkelde met Fresh Pressed Runtz een smaakvolle en nagenoeg perfecte strain. Haar volle, fruitige smaak met een vleugje citrus weet alle blowers te behagen. Gepassioneerde kwekers zullen met deze soort ook in hun nopjes zijn, omdat ze weinig onderhoud vereist en toch enorme oogsten oplevert!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Purple City Genetics - Fresh Pressed Runtz: enorme oogsten en een frisse, fruitige smaak

Fresh Pressed Runtz van Purple City Genetics is een 50/50 sativa/indica die de beste kwaliteiten van Tropicana, Strawnana en Blueprint combineert om kwekers en blowers echt iets unieks te bieden. Als je een productieve en makkelijke strain zoekt, dan zit je met deze soort helemaal goed.

Fresh Pressed Runtz past zich makkelijk aan en is robuust, en kan dan ook in verschillende omgevingen gedijen. Dit geeft je als kweker genoeg opties. Het is een tamelijk zorgeloze strain om te kweken en levert je niet veel stress op. Daarbij is ze een geschikte plant als je met trainingstechnieken wilt experimenteren. Na een bloei van 9–10 weken binnen en een oogsttijd buiten rond medio oktober, kun je respectievelijk maximaal 650g/m² en 1200g/plant oogsten.

Fresh Pressed Runtz scoort ook goed wat smaak en aroma betreft. Rijke smaken van citroen worden gecombineerd met romig fruit. De strain is daarmee een genot voor je smaakpapillen, of je nu de voorkeur geeft aan roken, vapen of concentraten. Als het gaat om de effecten, biedt ze een euforische, maar rustgevende stone die perfect is na een lange dag.

Fresh Pressed Runtz (Purple City Genetics) Feminized Product Informatie
Merk Purple City Genetics
Ouders (Tropicana x Strawnana) x Blueprint
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Fresh Pressed Runtz (Purple City Genetics) Feminized
Fresh Pressed Runtz (Purple City Genetics) Feminized