Galangal (Alpinia Officinarum) 50 Gram

(1)

Galangal is een lid van de gemberfamilie (Zingiberaceae). Het wordt in veel culturen in Zuidoost-Azië gebruikt als additief in voedingsmiddelen en dranken, evenals in traditionele kruidenpreparaten. Galangal is ook nauw verwant aan kurkuma en heeft een zeer sterke gember-achtige smaak (veel sterker dan gewone gember).

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Galangal (Alpinia officinarum): een unieke gembersoort die centraal staat in Zuidoost-Azië

Galangal wordt veel gebruikt in de traditionele keukens van Cambodja, Laos, Thailand, Vietnam en Indonesië. Er zijn vier verschillende soorten galangal, namelijk Alpinia galanga, Alpinia officinarum, Boesenbergia rotunda en Kaempferia galanga. Allemaal hebben ze een ander aroma en smaak. Binnen de traditionele Aziatische cultuur worden ze onderling niet verwisseld. Alpinia officinarum is ongetwijfeld de meest gebruikte soort en het makkelijkst verkrijgbaar. Galangal kan op dezelfde manier worden gebruikt als gewone gember. Benut het vers of geconserveerd in talloze gerechten, zet thee of andere brouwsels, of maak er holistische preparaten mee.

Galangal (Alpinia Officinarum) 50 Gram Product Informatie
Type Losse thee
Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  21/Sep/2023

  Super für Tee
  Bin ein Ingwer-Fan und finde es riecht sehr lecker. Habe mir einen Teelöffel mit Kurkuma als Tee gemacht und es hat gut geschmeckt. Gerne wieder

  J. G.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Galangal (Alpinia Officinarum) 50 Gram
Galangal (Alpinia Officinarum) 50 Gram