King's Tart (Greenhouse Seeds) Feminized

Hoge THC-gehaltes en verrukkelijke terpenen spelen een hoofdrol in King's Tart van Greenhouse Seeds. Deze heerlijke indica strain is ideaal voor blowers met een verfijnde smaak, maar presteert ook goed in de kweekruimte. Buiten kan King's Tart wel erg groot worden, maar met de juiste verzorging behaal je ook een buitengewoon grote oogst. De rustgevende, fysieke impact is de kers op de Ta(a)rt.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Greenhouse Seeds - King's Tart: verrukkelijke dessert strain

King's Tart heeft kwekers en blowers veel te bieden. Deze 80% indica en 20% sativa is ontwikkeld door de vaardige breeders bij Greenhouse Seeds. Ze is afkomstig van de geweldige soorten LA Kush Cake en Bubba Slush. King's Tart bevat maar liefst 25% THC, dus zowel beginners als doorgewinterde blowers moeten met mate van deze strain genieten. De plant wordt gemiddeld groot, maar aanzienlijke stretching is zeker mogelijk onder de zon. Na een korte bloei oogst je een overvloedige hoeveelheid compacte toppen die je op verrukkelijke smaken en ontspannende sensaties trakteren!

Als je King's Tart kweekt, kun je zowel binnen als buiten op goede prestaties rekenen. De plant bereikt binnenshuis, in een gecontroleerde omgeving, een hoogte van 120-180cm. Buiten kan ze echter veel groter worden, tot wel 350cm. Gelukkig leidt dit grote formaat ook tot een hogere productie. In optimale omstandigheden kun je, met wat liefde en aandacht, halverwege september een oogst binnenhalen van wel 1000-3500g/plant. Ook binnen behaal je geweldige resultaten na een bloei van slechts 7-8 weken.

De verrukkelijke terpenen zijn tevens een aantrekkelijke eigenschap van King's Tart. Maak je op voor een zoete, romige, aromatische mix die je smaakpapillen heerlijk verwent. Tijdens het roken, zul je ook zure, metaalachtige en aardse noten bespeuren. Al met al kun je op een interessante smaakcombinatie rekenen. Na enkele trekken krijg je een warm, comfortabel gevoel in je lichaam waarmee het heerlijk ontspannen is. Deze wiet is daarmee een prima keuze na een drukke dag.

King's Tart (Greenhouse Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Greenhouse Seeds
Ouders LA Kush Cake x Bubba Slush
Genetica 80% Indica / 20% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 25%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 180cm
Hoogte (Outdoor) 300cm
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor 1000+ gr/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
King's Tart (Greenhouse Seeds) Feminized
King's Tart (Greenhouse Seeds) Feminized