Blog
Candy Kush (Auto Seeds) feminized
2 min

Candy Kush: Cannabis Strain Review & Informatie

2 min

Candy Kush is een handzame, erg populaire strain die trakteert op grootse smaken, aroma's en kracht. Ze is het resultaat van fantastisch kweekproject door de fijne mensen bij Auto Seeds. Deskundig gekweekt, benadrukt ze een razendsnelle doorlooptijd, aanzienlijke opbrengsten en een verrukkelijke rookervaring die naar meer smaakt.

Candy Kush is de oogappel van Auto Seeds en in elk opzicht een krachtpatser. Ze is klein van stuk, maar laat je niet foppen. Als je op zoek bent naar grootse smaken en aroma's, aangevuld door een krachtige high, ben je al na een enkel hijsje sprakeloos. Ze pronkt ook nog eens met autoflowering genetica, wat genoeg moet zijn om je te overtuigen.

KENMERKEN VAN CANDY KUSH

Candy Kush trakteert op een unieke genetische mix, die wat opwindende kenmerken bezit.

Genen 60% indica, 30% sativa, 10% ruderalis
Ouders Auto Pounder x Kush
THC 19–22%
CBD 5%+
Smaak Kruiden, Karamel, Zoet, Kush
Effect Lichamelijk, Verzachtend, Ontspannend, Sterk

Na lang experimenteren met Auto Pounder en een aantal van de beste klassieke Kush-soorten, heeft Auto Seeds de buitengewone Candy Kush gecreëerd. Het resultaat is zeker zichtbaar als je die vette toppen ziet, rijkelijk bedekt met fijne hars. Candy Kush is een lust voor het oog, maar ze heeft nog veel meer te bieden.

Candy Kush trakteert op een fatsoenlijke hoeveelheid THC (rond 19-22%) en ongeveer 5% CBD. Dit leidt tot een volledig lichamelijke, ontspannende high, aangevuld door extreem verrukkelijke smaken en aroma's. Ze is consistent en maakt haar beloften waar, of je haar nu rookt of verdampt.

Combineer dit met een razendsnelle levenscyclus en dan heb je geen reden meer om haar niet te kweken. Dankzij de kracht en veelzijdigheid, is Candy Kush nog altijd een van de meer populaire soorten op de markt.

HOE KWEEK JE CANDY KUSH?

HOE KWEEK JE CANDY KUSH?

Het kweken van Candy Kush is een lonende en gemakkelijke taak. Ze is niet veeleisend en vraagt erg weinig onderhoud om te floreren. Bovendien is ze robuust, veerkrachtig en ze heeft een hoge weerstand tegen schimmels en ongedierte. Deze eigenschappen maken haar ideaal voor beginnende kwekers, maar ook veteranen. Vanwege de autoflowering eigenschap gedijt ze prima in allerlei omgevingen en klimaten.

Moeilijkheidsgraad Beginner
Presteert het best Binnen / buiten
Klimaat Zonnig, Warm
Soort Autoflowering
Hoogte binnen 50–60cm
Hoogte buiten 50–60cm
Bloei 65–75 dagen
Oogst (buiten) Half oktober
Opbrengst binnen 400g/m²
Opbrengst buiten Gemiddeld

Met een klein beetje onderhoud kom je een heel eind. Candy Kush kan vrij struikachtig worden. Met wat snoeien, ontwikkelt ze zich beter. Deze strain kun je zowel binnen als buiten kweken. Ze imponeert niet met haar formaat, want ze zal uiteindelijk een hoogte van slechts 60cm bereiken. Je hebt dus volop ruimte voor wat gezelschapsplanten (of meer wietplanten).

Gerelateerd artikel

Gezelschapsplanten Voor Het Voeden & Beschermen Van Je Cannabis

De bloeitijd bedraagt een rappe 65-75 dagen en je haalt je oogst binnen voordat je het weet. Candy Kush presteert in allerlei omgevingen, in hydro of op aarde. Binnenplanten produceren tot wel 400g/m². Buitenplanten oogst je halverwege oktober. De opbrengst is hetzelfde, maar dan per plant.

Zoals vermeld is Candy Kush robuust en ze behapt elke omgeving of klimaat met gemak. Maar ze heeft het gemakkelijker in een warmere omgeving, wat voor de meeste planten geldt.

CANDY KUSH: SMAKEN & EFFECTEN

CANDY KUSH: SMAKEN & EFFECTEN

Na het oogsten en drogen van de toppen, is het hoog tijd te ervaren waar deze kleine krachtpatser toe in staat is.

De naam Candy Kush heeft ze zeker verdiend. Dit is een zoete, kruidige strain, afgeladen met de verrukkelijke smaken en aroma's van karamel en Kush. Dankzij dit contrast is het smaakprofiel complex, maar ongelooflijk bevredigend.

Candy Kush trakteert op een krachtige, snelwerkende, sterke en langdurige high. Maak je klaar voor ultieme ontspanning zodra de lichamelijke high zich inzet. De couch-lock ontbreekt, maar het vermogen om te ontspannen, is ongeëvenaard. Relaxend en verzachtend; wat wil je nog meer van een indica-dominante kruising? Ze is perfect op elk moment van de dag, maar de meesten bewaren haar voor de avonduren. Candy Kush scoort met een geweldig smaakprofiel en een nog betere high. Rook of vape haar, deel haar met je vrienden of houd haar voor jezelf!

CANDY KUSH: EINDOORDEEL

Het moet nu wel duidelijk zijn dat we absoluut fan zijn van Candy Kush. We geloven dat Auto Seeds zichzelf overtroffen heeft met deze strain. Maak je op voor een zorgeloze kweekervaring, waarbij je binnen de kortste keren geniet van prachtige, vette, strakke toppen. Deze kruising scoort op alle vlakken. Zorg dat je deze allrounder niet mist!

Steven Voser
Steven Voser
Steven Voser is een onafhankelijke cannabisjournalist met meer dan zes jaar ervaring in het schrijven over alles omtrent wiet: hoe je het kweekt, hoe je er optimaal van geniet, maar ook de groeiende industrie en het onduidelijke juridische landschap eromheen.
Seedshop Strain Review
Zoeken in categorieën
of
Zoeken