Blog
Artiest gebruikt soorten 20 drugs en schildert impressies
1 min

Artiest gebruikt soorten 20 drugs en schildert impressies

1 min
Kunst Nieuws

De vele en gevarieerde effecten van psychoactieve stoffen kunnen wonderlijk zijn. Voor diegenen met een aanleg voor kunst, kunnen ze ook een inspiratie zijn, zoals Pixel Pusha demonstreert.

Recreatieve drugs hebben door de jaren heen veel creativiteit geïnspireerd. Muziek, kunst, technologie en zelfs zakelijke innovaties hebben allemaal geprofiteerd van het gebruik. Nou, grafisch ontwerper Brian Pollett, op het net ook bekend als Pixel-Pusha, besloot deze creativiteit ook te benutten: Hij creëerde 20 illustraties in 20 dagen, elk geïnspireerd door het gebruik van een bepaalde drug.

Hij houdt zich niet in en gebruikt een heel scala aan verschillende drugs om zijn kunst te beïnvloeden, waaronder psychedelica, stimulerende en kalmerende middelen.

Volgens Pollett, is het idee achter het project te informeren, of het nu over drugs of kunst is.

Dus neem een kijkje bij de illustraties, die allemaal dezelfde scène afbeelden, maar onder de leidende hand van verschillende drugs in elke afbeelding. Ze zijn behoorlijk geweldig!

Psilo

MDMA

LSD

Mescaline

Ketamine

DMT

Cocaine

Amphetamine

 

         
  Josh  

Geschreven door: Josh
Schrijver, psychonaut en cannabis liefhebber Josh is Zamnesia's eigen expert. Hij besteedt zijn dagen ergens op het platteland, waar hij duikt in de verborgen diepten van alles wat psychoactief is.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Read more about
Kunst Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken