Blog
PSY Trance Festivals
4 min

Beste Psytrance Festivals van 2019 in Europa

4 min
Festivals News

De zomer staat voor de deur en daarmee ook het festival seizoen. Als je van ruimtereizen, psytrance, positieve vibes en festivals houdt, stop dan met zoeken. Check de ultieme Psytrance Festivals van 2019.

De zomer is de tijd om los te breken, te ontspannen en je geest te openen. Dit doe je natuurlijk het beste op een psychedelisch muziekfestival, waar geweldige muziek, liefde, vrijheid en de kracht van psychedelica samenkomen, zodat je de tijd van je leven hebt! 

Hier is de ultieme lijst van de beste Psytrance Festivals die in 2019 plaatsvinden. Dit is het jaar, mensen! Geweldige optredens en psychedelische vibes zullen je bewustzijn verlichten met liefde en positiviteit. 

NOISILY FESTIVAL

Noisily Festival 2019

Verenigd Koninkrijk // 11–15 juli
Info: https://www.noisilyfestival.com/

 

De stille, rustige bossen van Coney omringen de idyllische Noseley Hall. Dit stukje platteland, net buiten Leicester, is meestal heerlijk vredig. Behalve tijdens dit speciale weekend in juli. De locatie is enorm aantrekkelijk voor mensen die speciale verbindingen zoeken met de natuur. De weelderige, groene omgeving is echt ideaal voor dit festival. Er zijn diverse opties voor je verblijf. Van "boutique-camping" tot het meebrengen van je eigen camper.

Eenmaal op locatie, worden intense, psychedelische geluiden ten gehore gebracht door de meest innovatieve dj's ter wereld. Ook legt het festival de nadruk op kunst, optredens en uitvoerende kunstuitingen. Daarnaast vind je er geweldige workshops en alternatieve therapieën. Hier moet je zijn deze zomer om alle remmen lekker los te gooien.

PSYCHEDELIC EXPERIENCE

Psychedelic Experience Festival 2019

Duitsland // 30 mei - 2 juni
Info: https://www.psyexperience-festival.com/

 

Als je houdt van diepe, psychedelische vibes die via superieure speakers recht in je ziel komen, dan heeft Psychedelic Experience alles wat je hartje begeert. Dit ongelooflijke festival spreekt redelijk voor zich; psychedelische ervaringen zijn te verwachten.

Het hoofdpodium, Sungate Stage, zal gedecoreerd worden met buitengewoon spacende kunst. Liquid Viking, Anatomic en Astrix zijn sommige van de topartiesten die te gekke klanken zullen laten horen. Van 30 mei tot 2 juni vindt dit festival plaats in Noord-Duitsland, in een stadje genaamd Lübz. Je zal ontdekken dat dit spectaculaire evenement ook overheerlijk eten en coole psychedelische nevenactiviteiten biedt.

TRIPLICITY

Triplicity Festival 2019

Verenigd Koninkrijk // 24-27 mei
Info: https://www.triplicityfestival.com/index.html 

 

Dit ongelooflijke festival vindt diep in de Britse jungle plaats. Triplicity is een psychedelisch festival met alleen maar natuurlijke vibes. Meer dan 100 artiesten treden op, van Psy-Trance, Psy Dub, Psy-Breaks, Techno, Neurofunk en veel andere supere genres. De geluid- en lasersystemen zullen de festivalfreaks gegarandeerd entertainen met bizarre special effects.

Er zal genoeg te eten en te drinken zijn, naar verwachting heerlijk ethisch verantwoord geproduceerd. Triplicity is bomvol coole kunsttentoonstellingen, nevenactiviteiten en natuurlijk chille mensen. Dit geweldige evenement vindt plaats van 24 tot 27 mei, ergens diep in het Verenigd Koninkrijk.

GERELATEERD ARTIKEL
10 (Legale) Drugs Die Een Psychedelische Trip Veroorzaken

Veel psychedelische substanties zijn in de meeste landen illegaal. Toch zijn er een paar die de trend doorbreken. Van planten uit het...

FLOW FESTIVAL

Flow Festival 2019

Oostenrijk // 4-7 juli
Info: https://www.flow-festival.at/ 

 

Als je je volgende psychedelische festivalervaring aan het plannen bent, zet het festival FLOW dan op je lijst. Geweldige muziek van artiesten zoals Eat Static, Atmos, Liquid Soul en nog veel meer zullen bovennatuurlijke gevoelens en metafysische sensaties opwekken.

Dit spectaculaire festival vindt plaats in Tritolstraße, Eggendorf, Oostenrijk, van 4-7 juli. Het zomerse weer en de felle zon zullen het kunstwerk dat het hele festivalterrein omringt, verlichten. Je kan jezelf ook trakteren op heerlijk eten en drinken, wat op het terrein te koop is.

SHANKRA FESTIVAL

Shankra Festival 2019

Zwitserland // 17-21 juli
Info: https://shankrafestival.ch/ 

 

Shankra Festival is een spectaculair evenement met veel verschillende genres psychedelische muziek en kunsten. Het beste aan dit festival is waarschijnlijk de locatie: gesitueerd tussen twee adembenemende bergen, midden in de natuur.

Het Shankra Festival vindt plaats in Lostallo, Zwitserland, van 17 tot 21 juli. Dit evenement is niet alleen vol geweldige muziek, maar ook met conferenties, artistieke workshops, healing gebieden en een “kinderdorp”, waardoor het fantastisch is voor een familie-uitje. Dit is een geweldige ervaring die je niet mag missen!

PSYCHEDELIC CIRCUS

Psychedelic Circus Festival 2019

Duitsland // 9-13 mei
Info: https://www.psychedelic-circus.de/ 

 

Zoals de naam al suggereert, is Psychedelic Circus erop gebrand je mee te voeren naar een wonderland met bizarre en fascinerende thema's en beelden. Ze brengen zowel internationale als lokale artiesten onder de aandacht en de muziek van Psychedelic Circus varieert van chilled out ritmes, tot het vrolijke, snelle gedreun van psy-trance, maar ook uitstapjes naar de donkere kant. 

Dit openluchtfestival is relatief klein, vergeleken met een aantal van de andere festivals op onze lijst, maar deze mag je niet missen als je een intieme setting zoekt om je geest te bevrijden aan het begin van de zomer.

O.Z.O.R.A FESTIVAL

Ozora Festival 2019

Hongarije // 29 juli – 4 augustus
Info: https://ozorafestival.eu/ 

 

Astrix, Atmos en meer dan 100 andere artiesten zullen dit festival overnemen met pure psychedelica. Dit festival vindt plaats in Dádpuszta, Hongarije, van 29 juli tot 4 augustus. Ja, dat is een hele week vol te gekke vibes!

Ultieme activiteiten zullen worden verzorgd in de vorm van workshops zoals Amuletten & Talismans, Houtsnijden, Schilderen, Meditatie en nog veel meer. Het is bijna een volledig universum geconcentreerd op een spectaculaire plek. Buitengewone special effects zullen het terrein ’s nachts verlichten.

FREEDOM FESTIVAL

Freedom Festival 2019

Portugal // 6-12 augustus
Info: https://freedomfestival.pt

 

Binnen het festival hebben de locaties waar muziek en kunsten vertoond zullen worden de namen “Chill Garden”, “Zen Island” en “Dance Forest”, wat op zich al genoeg zegt. Het Freedom Festival gaat zoals de naam al doet vermoeden over het bevrijden van je geest en helemaal zen worden.

Dit festival vindt plaats van 6 tot 12 augustus in natuurreservaat Serra Da Estrela, Portugal. Verwacht geweldige artiesten, coole workshops en mensen die van psychedelische reizen houden. Veel liefde en vrede, dat is waar dit festival omdraait.

MO:DEM FESTIVAL

Mo:Dem Festival 2019

Kroatië, 5-11 augustus
Info: https://modemfestival.com/ 

 

Primislje, Kroatië, 5-11 augustus – zorg dat je er bent. Mo:Dem festival, afkorting van “Momento Demento”, is zeer indrukwekkend. Talloze getalenteerde muzikanten zorgen voor goede psy-vibes via topspeakers waardoor je je hart voelt bonzen.

Artistieke workshops, yoga, een gebied voor kinderen en een cool meer maken dit evenement heel spectaculair. Mo:Dem is de place to be voor iedereen die met vrienden en familie een Kroatische zomer vol psychedelische indrukken van hoge kwaliteit wil ervaren.

PSY-FI

Psy Fi Festival 2019

Nederland // 28 augustus - 1 september
Info: https://www.psy-fi.nl/

 

Tot slot de zevende editie van het Psy-Fi Festival getiteld “Seed Of Science”, is hier om je diepste psychedelische verlangens te stillen. Dit evenement is barstensvol top-dj’s zoals Astrix, Atmos en nog veel meer.

Er zijn verschillende bijzondere onderdelen met stevige, trippy vibes. Het hoofdpodium is natuurlijk niet te missen, waar betoverende perfectie uit topspeakers knalt, soms zo krachtig dat ze je naar een andere dimensie vibreren. Er is ook het “Artistry Plaza”, waar artiesten hun adembenemende caleidoscopische kunstwerken kunnen vertonen, en een “Sacred Island” met lezingen, workshops en chille activiteiten.

Wat Psy-Fi speciaal maakt, is dat magische truffels in Nederland legaal zijn. Hierdoor is het veel veiliger, en gemakkelijker, jezelf te verliezen op het ritme van de muziek, te relaxen op de prachtige stranden of betoverd te raken door de schoonheid van de mystieke bossen. Het festival vindt plaats van 28 augustus tot 1 september in Nederland. Neem je vrienden mee en geniet van dit magnifieke evenement dat je perceptie van de realiteit voor altijd zal veranderen!

Magic TruffelsBekijk Magic Truffels

Val Watts

Geschreven door: Val Watts
Val Watts is niet zo getalenteerd om Reggie Watts te zijn en niet zo zen om Alan Watts te zijn. Maar hij doet wat hij kan door over cannabis te schrijven vanaf het smaragdgroene eiland dat Ierland heet. Hij hoopt dat het groene spul op een dag overal ter wereld geaccepteerd is. Hij onderzoekt en bezoekt dan ook met liefde de plekken waar dit zo is.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Festivals News
Zoeken in categorieën
of
Zoeken