Blog
Magic Truffels Dynamic Duo
2 min

Maak Kennis Met Ons Dynamic Duo Van Magische Truffels!

2 min

Paddo’s en magische truffels hebben beide psychedelische eigenschappen. Er bestaat echter nog veel verwarring over de verschillen. Ons Magic Truffle Dynamic Duo met twee populaire magische truffels van gemiddelde kracht, Psilocybe mexicana en Pajaritos (“kleine vogels”), levert een creatieve en vrolijke ervaring op, perfect voor beginners!

WAT ZIJN MAGISCHE TRUFFELS?

Simpel gezegd, zijn truffels de ondergrondse delen van paddo's. Magische truffels, ook wel philosopher stones of sclerotia genoemd, bevatten de psychoactieve stof psilocybine. Net als de paddo's die bovengronds groeien. Wanneer je ze consumeert, wekken truffels bijzonder creatieve en spirituele ervaringen op.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN MAGISCHE TRUFFELS EN PADDO'S?

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN MAGISCHE TRUFFELS EN PADDO'S?

Soms verwarren mensen paddo’s met magische truffels of is het onduidelijk hoe de twee verschillen. Het zijn beide schimmels met psilocybine, psilocine en andere psychoactieve alkaloïden in variërende concentraties. De mythe bestaat dat magische truffels minder sterk zijn dan paddo’s, maar dat is niet waar. Het verschil in hun effecten komt door de manier waarop beide groeien. Bij paddo’s is de kracht meestal het hoogst tijdens de laatste fase van de groei. Bij truffels is deze echter consistenter. Daardoor zijn ze exacter en eenvoudiger te doseren dan paddo’s. Sommige mensen menen dat dit betekent dat truffels zwakker zijn.

In het verleden hebben veel gewetenloze kwekers magische truffels van slechte kwaliteit aangeboden. Ook dat heeft bijgedragen aan het idee dat de ondergrondse truffel minder krachtig is dan de bovengrondse verwant. Een goede verkoper biedt alleen hoogwaardige truffels aan, die op zijn minst zo sterk zijn als, zo niet sterker dan, paddo's.

Gerelateerd artikel

Paddo& Magic Truffel Informatie

EFFECTEN VAN MAGISCHE TRUFFELS

EFFECTEN VAN MAGISCHE TRUFFELS

Psychonauten ervaren met magische truffels, net als met paddo's, een intense psychedelische trip. Het effect hangt uiteraard af van diverse factoren. Denk aan je stemming, de omgeving, wat je hebt gegeten en je algehele ervaring met psychoactieve middelen. Onthoud dat het effect normaal sterker is als je truffels op een lege maag consumeert.

Na consumptie veranderen magische truffels je waarneming. Je ervaart verschillende kleuren, vormen en geluiden. Ook ervaar je mogelijk intense gevoelens van geluk, vreugde en introspectie. Soms zie en ontdek je daarnaast nieuwe dingen om je heen. Mogelijk ervaar je zelfs een spirituele ervaring die je kijk op de realiteit verandert.

De eerste effecten van truffels treden normaal gesproken zo’n 45 minuten na consumptie in. De trip duurt 4–6 uur en soms zelfs langer. Truffels beïnvloeden net als andere psychedelische middelen ook je tijdbeleving. De trip lijkt daardoor maar van korte duur of juist erg lang.

WAAROM IS ONS MAGIC TRUFFLE DYNAMIC DUO ZO SPECIAAL?

WAAROM IS ONS MAGIC TRUFFLE DYNAMIC DUO ZO SPECIAAL?

Magische truffels hebben niet allemaal exact hetzelfde effect, maar sommige soorten werken bijzonder goed samen. Maak kennis met ons Magic Truffle Dynamic Duo!

Ons Dynamic Duo bestaat uit de populaire Psilocybe mexicana, een variëteit die lang geleden al is gebruikt door inheemse stammen. Daarnaast zit er een andere geweldige truffel in, Pajaritos, wat staat voor “kleine vogels”. Beide soorten van het Dynamic Duo zijn relatief mild en leveren een geweldig vrolijke en creatieve psychedelische ervaring op! Met een gemiddelde kracht is dit een geweldige keuze voor een eerste ervaring.

WAT TE VERWACHTEN VAN HET DYNAMIC DUO TRUFFLE PACK?

Het Dynamic Duo draait allemaal om een vrolijke en aangename magische truffel trip, vol creativiteit en inspiratie. Begin met 5 gram van de Psilocybe mexicana voor een mild effect. Daarbij ervaar je een vervormde kijk op de werkelijkheid, maar waarschijnlijk geen visuals. Als je een intensere ervaring wilt, verhoog je de dosis. 10 gram geeft je een medium trip met wat visuals. Mocht je in een echt avontuurlijke stemming zijn, dan verhoog je de dosis verder. Een dosering van 15 gram geeft een krachtige truffel trip die wellicht spirituele verlichting voor je in petto heeft!

PSILOCYBE DYNAMIC DUO

Bekijk Product

De andere variëteit in onze duoverpakking, Pajaritos (“kleine vogels” vanwege het kleine formaat), heeft een vergelijkbaar effect. Begin met 7,5 gram als je nog onbekend bent met truffels en een blije, sociale trip wilt. Verhoog de dosis voor een sterker effect.

Ons Dynamic Duo bevat beide soorten magische truffels, met een totaal van 25 gram in een verpakking!

BEPAAL DE JUISTE DOSIS MET ZAMNESIA’S PADDO CALCULATOR

Gebruik Onze Paddo Doseringscalculator

Of je nu wilt microdoseren of op een krachtige, geestverruimende reis wilt gaan, met onze Paddo Calculator bepaal je de juiste dosis voor jouw psychedelische ervaring.

Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Ordoñez bezit een AB Mass Media and Communications-diploma. Deze ervaren schrijver draait al 13 jaar mee en voorziet de lezer sinds 2017 van cannabisgerelateerde content. Hij heeft zijn diepgaande kennis over het onderwerp opgebouwd door persoonlijke ervaringen en nauwgezet onderzoek.
Producten Producten Shroomshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken