Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

HET VERSCHIL TUSSEN MAGIC MUSHROOMS EN MAGIC TRUFFELS

HET VERSCHIL TUSSEN MAGIC MUSHROOMS EN MAGIC TRUFFELS

Afgezien van het uiterlijk is er geen verschil tussen magic mushrooms en magic truffels. De zogenoemde truffels zijn in feite geen truffels (want die behoren tot het geslacht Tuber), maar sclerotia van psilocybe paddenstoelen die onder de grond groeien. Daarom zijn ze niets anders dan een ondergronds deel van de schimmel en volkomen identiek aan het bovengrondse deel, het zogenoemde vruchtlichaam, de eigenlijke paddenstoel. Beide bevatten de hallucinogene moleculen psilocybine, psilocine en baeocystine, en beide zijn absoluut effectief.

Het effect dat je van magic truffels kunt verwachten, is volkomen identiek aan dat van magic mushrooms. Tenslotte is in beide schimmelvormen de combinatie van de ingrediënten psilocybine, psilocine en baeocystine/norbaeocystine dat wat effectief is - paddenstoel en sclerotium zijn de dragers van de psychoactive stoffen.

Er is in feite geen verschil tussen magic truffles en magic mushrooms. Ze maken deel uit van een en hetzelfde organisme. Men zegt wel eens dat sclerotia een grotere hoeveelheid actieve bestanddelen bevatten dan vruchtlichamen. Tot op heden is deze bewering nog niet wetenschappelijk gestaafd.

GERELATEERD ARTIKEL
Magic Truffles VS Paddo's: En De Winnaar Is?

Magic truffles en paddo's worden vaak als totaal verschillend bestempeld. Dat is echter niet zo. Toch zijn er verschillen die je zou moeten weten.

Magische truffels