Blog
French Touch Seeds
4 min

French Touch Seeds: Zadenbank Van De Maand November 2018

4 min

De winter komt eraan! Het goede nieuws is dat we een hartverwarmende zadenbank voor je hebben waarmee je je als een god in Frankrijk waant. Onze zadenbank van de maand kan gegarandeerd wedijveren met de grotere breeders. Ontdek deze opkomende meester breeders en hun exquise cannabis collectie!

EXQUISE CANNABIS VAN VOORTREFFELIJK MATERIAAL

Zadenbank Van De Maand worden is een eer waarmee we buitengewone zadenbanken in het zonnetje zetten. De meeste zadenbanken zijn welbekend bij de meeste thuiskwekers. Maar anderen, zoals onze selectie van deze maand, zijn snel rijzende sterren. Voor de maand november hebben we een heus aankomend talent. Maak kennis met een ganja specialist van topklasse.

We zijn behoorlijk onder de indruk van deze zadenbank. Dit zijn meester breeders die enkele zeldzame soorten hebben uitgebracht. Zoek je recreatieve cannabis creaties, unieke medicinale soorten of geraffineerde autoflowering genetica? Ga er dan maar even goed voor zitten. Wij denken dat deze ontluikende bon vivants een diepe indruk op je achterlaten.

ZADENBANK VAN DE MAAND: FRENCH TOUCH SEEDS

ZADENBANK VAN DE MAAND: FRENCH TOUCH SEEDS

French Touch Seeds is in 2010 ontstaan, dankzij vier vrienden die allemaal stapelgek zijn op cannabis. Dit kwartet is uit juridische overwegingen uitgeweken naar Spanje. In slechts 8 jaar heeft deze formidabele groep zich gestaag gevestigd in de cannabis industrie. Bij deze zadenbank tref je geen standaard Haze, Skunk en Kush genetica aan. In plaats daarvan heeft dit unieke cannabis collectief voor exquise Franse klonen en exotische landrassen gekozen, afkomstig uit de voormalige Franse koloniën.

De leidende filosofie achter French Touch Seeds is duurzaamheid en liefde en waardering voor Moeder Natuur. Dit eco-vriendelijke ethos zorgt ervoor dat professionals vanuit de hele wereld graag met hen samenwerken. Bovendien is hun milieuvriendelijke aanpak verwerkt in elk pakje zaden, verpakt in recyclebare materialen. Deze heren zijn kwekers met een voorliefde voor het breeden van zeldzame soorten van topklasse.

French Touch Seeds omarmt diversiteit. Met hun exotische genetica produceren ze originele autoflowering, feminized en regular zaden. In een tijdperk waar de nadruk ligt op de feminized zadenproductie, is dit een verfrissende benadering van eigentijds cannabis breeding.

Het aanbod cannabis zaden is wellicht niet heel uitgebreid. Toch vindt elke kweker iets van zijn gading in de selectie van French Touch Seeds. Zoek je recreatieve, THC-rijke cannabis? Of heb je liever CBD-rijke cannabis voor medicinaal gebruik? Je kunt op ze rekenen. Omdat ze tevens regular en autoflowering zaden aanbieden, vinden amateur breeders en ongeduldige kwekers ook wat ze zoeken.

Gerelateerd artikel

Inzicht In Het Belang Van Verschillende Verhoudingen CBD:THC

Doe jij graag wat inspiratie op met unieke zaden van buitengewone kwaliteit? Verbreed je horizon en duik in de catalogus van French Touch Seeds. Soms is de gewone huis-tuin-en-keuken ganja niet voldoende. Of je verlangt naar een echte blikvanger in je kweekruimte. Deze zadenbank maakt je dromen waar.

FRENCH TOUCH SEEDS TOP 5

Zonder verdere omhaal, duiken we direct in de catalogus van French Touch Seeds. Mesdames et messieurs: wij presenteren 5 eersteklas cannabis soorten die bij zowel kwekers als gebruikers in de smaak zullen vallen.

FRENCHEESE - FEMINIZED FOTOPERIODE CANNABIS SOORT

FRENCHEESE - FEMINIZED FOTOPERIODE CANNABIS SOORT

Frencheese is een fijnproevers melange van de iconische cannabis helden Super Skunk en Master Kush, gecombineerd in een compacte indica-dominante soort. Deze plant is vergevingsgezind voor de beginnende kweker en smakelijk genoeg om indruk te maken op zelfs de meest veeleisende Cheese connaisseur. Zeer hoge weerstand en ontzettend krachtig.

Deze mollige Franse dame is bijzonder geschikt voor kleinere ruimtes en/of de SOG-techniek. Na een bloeiperiode van slechts 8-9 weken zit ze vol vette toppen. Behandel haar goed en je wordt royaal beloond met keiharde toppen die een delicaat Cheese aroma uitstralen. Als je een neus hebt voor goede Cheese en geniet van het couch-lock effect, is deze voor jou.

SATIVA DES ROIS - FEMINIZED FOTOPERIODE CANNABIS SOORT

SATIVA DES ROIS - FEMINIZED FOTOPERIODE CANNABIS SOORT

French Touch Seeds maakte deze "Koninklijke Sativa" via een nauwkeurig en geraffineerd selectieproces van originele AK-47 exemplaren. Deze grote, lange vorstin ontwikkelt van nature een royale, langgerekte hoofdcola. Als je geen plaats hebt voor een sativa-boom, is het verstandig haar vroeg te trimmen en te snoeien om haar explosieve groei te beteugelen.

Sativa Des Rois is hoogproductief, zowel binnen als buiten in warmere, droge klimaten. Verzeker wel dat de luchtvochtigheid niet te hoog is voor haar sappige, compacte toppen. De kenmerkende inspirerende high van de old-school AK-47 slaat in als een bom. Na een bloeiperiode van 10 weken is ze klaar voor de oogst.

DOUCE NUIT - FEMINIZED FOTOPERIODE CANNABIS SOORT

DOUCE NUIT - FEMINIZED FOTOPERIODE CANNABIS SOORT

Op zoek naar een knock-out zware indica met flink wat bravoure? Zet Douce Nuit in de tuin en je ligt in no time in dromenland. Deze zuivere, hemelse combinatie van Northern Lights en Hindu Kush is een ongekend krachtige indica. Verheug je maar vast op de smaak van een pure, aardse old-school Kush uit de bergen.

Deze gedrongen planten overschrijden zelden de 120cm. Bijna volwassen planten moet je wel ondersteunen om te voorkomen dat de takken bezwijken onder het gewicht. Een bloeiperiode van slechts 8-9 weken is genoeg voor een gigantische oogst. Reken maar op een zalige couch-lock met deze krachtige indica.

GUILLOTINE - FEMINIZED AUTOFLOWERING CANNABIS SOORT

GUILLOTINE - FEMINIZED AUTOFLOWERING CANNABIS SOORT

Een absoluut unieke autoflowering hybride is ontstaan uit een kruising van NYC Diesel met een zorgvuldig geselecteerde ruderalis. Dit tafelmodelletje bezit alle eigenschappen waar de discrete kweker naar verlangt.

Onopvallend, snelbloeiend en toch een heus smaakkanon. Guillotine maakt een einde aan de fabeltjes dat auto's niet voldoen aan de eisen van de eigentijdse cannabis connaisseur. Planten racen van zaad tot oogst in ongeveer 60 dagen. Ben je gek op de klassieke Diesel, maar heb je geen geduld voor de lange bloeiperiode? Dan is deze voor jou. Als kers op de taart bevat Guillotine ook nog eens een gezonde hoeveelheid CBD.

IRIE - REGULAR FOTOPERIODE CANNABIS SOORT

IRIE - REGULAR FOTOPERIODE CANNABIS SOORT

Irie is een cannabiscocktail van Kasper Diesel en Juanita La Lagrimosa, uitsluitend verkrijgbaar in regular zaden. Deze bijzondere soort kent twee verbazingwekkende fenotypes. Het is aan jou je favoriet te kiezen! Houd wel een moederplant achter Je krijgt er namelijk spijt van als je deze waardevolle genetica verloren laat gaan. Een feno helt over naar de indica kant van het spectrum, de andere is meer sativa. Dankzij de flinke hoeveelheid CBD is deze dame ook interessant voor kwekers van medicinale cannabis.

Het meest opvallende aan Irie is haar verrukkelijke appeltaart-met-een-drupje-diesel aroma's die doorwerken in de smaak. Wil je echt eens een unieke soort kweken, zal Irie niet teleurstellen. Ze is klaar voor de oogst na een bloeiperiode van 75-85 dagen, waarin ze uitmuntende toppen produceert.

WIN GRATIS GOODIES BIJ IEDERE NIEUWE “ZADENBANK VAN DE MAAND”!

Voorgaande Zadenbanken Van de Maand, evenals die waar je nu over leest, verdienen eeuwige roem van ons hier bij Zamnesia! Lees over eerdere en huidige winnaars en blijf onze blog bezoeken voor de toekomstige gegadigden. Elke maand wordt een andere uitmuntende zaadbank in de spotlights gezet, waarbij we aftrappen met een nieuwe ronde fantastische kortingen en verrassingscadeautjes betreffende het specifieke merk. Dus ga je gang. Als je hier eenmaal klaar bent, bekijk dan de huidige Zadenbank Van De Maand en profiteer van de gratis goodies!

Steven Voser
Steven Voser
Steven Voser is een onafhankelijke cannabisjournalist met meer dan zes jaar ervaring in het schrijven over alles omtrent wiet: hoe je het kweekt, hoe je er optimaal van geniet, maar ook de groeiende industrie en het onduidelijke juridische landschap eromheen.
Seedshop Zadenbank v/d Maand
Zoeken in categorieën
of
Zoeken