Blog
Hawaiian Baby Woodrose
1 min

Maak Kennis Met Hawaiian Baby Woodrose: Een Natuurlijk Psychedelicum

1 min

LSA is een hallucinogeen dat steeds populairder wordt, en de zaadjes van Hawaiian Baby Woodrose zijn de beste legale manier om eraan te komen. Dus wat zijn dit precies voor zaadjes?

Hawaiian Baby Woodrose zaadjes worden geconsumeerd vanwege hun LSD-achtige kwaliteiten en zijn in Europa populair geworden als goedkoop en legaal alternatief voor degenen die hun bewustzijn willen verruimen. Laten we dus deze geestverruimende schoonheden eens van dichterbij bekijken.

WAT IS HAWAIIAN BABY WOODROSE?

Hawaiian Baby Woodrose (Argyreia nervosa) is een meerjarige klimplant die van nature voorkomt op het Indiase subcontinent (wat zijn naam ook suggereert). Door menselijke interventie werd de plant geïntroduceerd in andere delen van de wereld, waaronder Hawaï, het Caribische gebied en Afrika. De wingerd produceert verrassend mooie planten en wordt daarom ook vaak als tuinversiering gekweekt. Maar voor de psychonaut zijn vooral de LSA bevattende zaadjes interessant, die zijn namelijk in veel landen een legaal alternatief voor LSD.

DE GESCHIEDENIS VAN HAWAIIAN BABY WOODROSE

De Geschiedenis Van Hawaiian Baby Woodrose

De naam Hawaiian Baby Woodrose is het gevolg van de recente geschiedenis van de wingerd. Hoewel hij er al eeuwen lang is, werd pas in de jaren 60 ontdekt dat de zaadjes van de Hawaiian Baby Woodrose een psychoactieve inhoud hadden. Op Hawaï werd de plant echt bekend, hij werd daar door de arme mensen gebruikt als goedkope en makkelijke manier om high te worden.

Hawaiian Baby WoodroseBekijk Product

DE CHEMIE VAN HAWAIIAN BABY WOODROSE

De zaadjes van Hawaiian Baby Woodrose bevatten LSA (d-lyserginezuuramide), een ergot-alkaloïde die qua chemische samenstelling heel erg lijkt op LSD. LSA is zelfs een natuurlijke uitgangsstof voor LSD - een verfijnd, kunstmatig hallucinogeen middel. Ondanks dat het niet zo sterk is als LSD, is LSA nog steeds een stof die niet genegeerd mag worden. Onervaren trippers gaan gauw de mist in met deze stof als ze hem verwarren met LSD.

Hawaiian Baby Woodrose bevat naast LSA nog een hele lijst andere ergot-alkaloïden, waaronder isoergine, ergometrine, elymoclavine, lysergene, lysergol, setoclavine, festuclavine en chanoclavine.

LSD & LSA

DE EFFECTEN VAN HAWAIIAN BABY WOODROSE

Zoals reeds vermeld is LSA een soort minder sterke vorm van LSD. Het brengt veranderingen teweeg in je visuele en auditieve perceptie, vervormt je gevoel van tijd en ruimte, verandert tijdelijk je emotionele staat en veroorzaakt een extreem mentaal bewustzijn dat merkbaarder wordt als het als het effect wegebt.

Een normale trip van Hawaiian Baby Wooodrose duurt 6-8 uur, daarna ervaar je nog eens 12 uur lang een gevoel van kalmte.

Als je meer wilt weten, hebben we meer gedetailleerde informatie over LSA en Hawaiian Baby Woodrose die wel de moeite waard is.

Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Ordoñez bezit een AB Mass Media and Communications-diploma. Deze ervaren schrijver draait al 13 jaar mee en voorziet de lezer sinds 2017 van cannabisgerelateerde content. Hij heeft zijn diepgaande kennis over het onderwerp opgebouwd door persoonlijke ervaringen en nauwgezet onderzoek.
Producten Smartshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken