Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Effecten

LSA mexicaanse stammenHoewel het niet zo krachtig is als LSD, kan LSA psychedelische effecten opwekken van lichte tot gemiddelde sterkte, die doen denken aan LSD, hoewel het duidelijk meer kalmerend werkt en met meer lichamelijke bijwerkingen. LSA wekt de meest voorkomende effecten op die we kennen uit de categorie psychedelische stoffen. Inheemse Mexicaanse stammen gebruikten LSA in heilige ceremonies, wat nog meer bewijs levert voor hun entheogene waarde. De effecten verschillen per persoon.

 

 

 

De ervaringen zijn onder andere:

- Psychedelische vrije ruimte
- Geometrische visioenen
- Euforie
- Verdoving
- Filosofische zelfbeschouwing
- Gevoelens van eenheid en verbondenheid

Een vaak voorkomende ervaring is misselijkheid, wat soms leidt tot overgeven. Vanwege een groot aantal andere alkaloïdes die aanwezig zijn in de diverse typen LSA zaden, is een volledige beoordeling van de toxiciteit, voor zover wij weten, niet beschikbaar. Er zijn onderzoeken die beweren dat LSA cyanogenische glycosiden bevat, die ook voorkomen in bepaalde typen noten en bonen. Gespeculeerd wordt dat LSA op zichzelf geen misselijkheid veroorzaakt, maar dat de bijgaande alkaloïden dit doen.

In aanvulling op de hallucinerende effecten van LSA, is het niet ongewoon gevoelens van duizeligheid en verdoving te ervaren. Sommigen hebben ook aangegeven per sessie gemixte resultaten te bereiken, hoewel steeds dezelfde hoeveelheid zaden werd ingenomen uit dezelfde partij als de vorige trip. Dit kan verband houden met het feit of er gegeten werd voordat LSA werd gebruikt. Over het algemeen wordt geadviseerd LSA op een lege maag te gebruiken.

Mogelijke negatieve effecten: 

- Misselijkheid, overgeven
- Verwardheid
- Spierverkramping
- Verhoogde angstgevoelens
- LSA kan een hangover veroorzaken en een nasleep waarbij men zich licht in het hoofd en vervreemd voelt. 

Een standaard LSA trip duurt gewoonlijk 6-10 uur, maar dit kan nog steeds erg verschillen per persoon. 

 

Zamnesia

LSA zaden