Blog
Populaire Zaadbanken
3 min

Onze 10 Meest Populaire Zaadbanken

3 min

Het kiezen van een zaadbank voor je cannabis zaden kan lastig zijn, dus hier zijn onze 10 meest populaire om je op weg te helpen.

Er zijn honderden zaadbanken, allemaal met hun eigen unieke catalogus en variaties op soorten met grote namen. Maar waar begin je? Als je een beginnende cannabis kweker bent, kan het kiezen van een zaadbank met een geschiedenis van solide genen een enorme taak zijn. Hoe maak je een beslissing uit het grote aanbod? Nou, normaal heeft het te maken met persoonlijke ervaring en mond op mond reclame. Zodra je meer vertrouwen hebt in je capaciteiten als kweker, zal je waarschijnlijk wat variëren en nieuwe soorten proberen.

Om je te helpen een beslissing te nemen, of je nu een nieuwe kweker bent of gewoon op zoek bent naar iets anders, hebben we een lijst samengesteld met de tien meest populaire zaadbanken op Zamnesia (in willekeurige volgorde), gebaseerd op wat onze klanten hebben gekocht. Dus lees snel door!

KALASHNIKOV SEEDS

Kalashnikov Seeds

Het Russische Kalashnikov Seeds is een zadenbank in opkomst. Ze voorziet de internationale wietgemeenschap van snelbloeiende fotoperiode soorten, unieke East-meets-West kruisingen en diverse autoflowering hybrides. De explosieve, eersteklas cannabis cocktails als Amnesia Molotov, AK Kush Express, en Babushka Black Auto vind je bovendien nergens anders. Verwacht geen huis-tuin-en-keuken-ganja van deze Russische rebellen. Zoek je naar afwisseling in je kweekruimte? En wil je zeldzame cannabis van connaisseur kwaliteit? Dan heeft Kalashnikov Seeds genoeg vuurkracht in huis.

ZAMNESIA SEEDS

Zamnesia Seeds

Met alle expertise en kennis die we vergaard hebben in de jaren dat we cannabis zaden verkopen, is het geen wonder dat we onze eigen kweekfaciliteit hebben opgestart - Zamnesia Seeds. Als je ooit iets van ons gekocht hebt, weet je dat wij helemaal gaan voor kwaliteit en uitmuntende service en onze zaden zijn niet anders. We hebben onze eigen variaties van soorten met grote namen gekweekt, zonder de hoge prijzen. Denk bijvoorbeeld aan Amnesia Haze, Larry Bird Kush, Bubblegum, Girl Scout Cookies, Cheese, Cash Express en veel en veel meer. En nog beter: De meesten van hen zijn ook beschikbaar in automatic varianten!

Gerelateerd artikel

Cannabis Seedfinder: Vind De Beste Wietzaadjes

GROWERS CHOICE SEEDS

Growers Choice

Growers Choice Seeds heeft razendsnel een reputatie opgebouwd met haar decadente cannabis creaties van topkwaliteit. De groeiende catalogus met wietzaden bevat echt alles, van de nieuwste Amerikaanse hybriden tot XXL autoflowering soorten. Cannabis strains van wereldklasse, zoals Bruce Banner #3, Gelato 41 en Banana Sherbet zijn de meest recente, onweerstaanbare releases. Deze zadenbank heeft de meest gewilde, eigentijdse soorten in huis. Als je erop staat de nieuwste en beste ganja te kweken, vult Growers Choice Seeds jouw kweekruimte graag met de heetste genetica.

SWEET SEEDS

Sweet Seeds

Sweet Seeds zet kweekruimtes wereldwijd in vuur en vlam met geweldige genetica. De verbazingwekkende paarse collectie, met onder meer Red Poison Auto en Dark Devil Auto, heeft al een heuse fanclub onder kwekers van kleurrijke wiet. En dankzij krachtige, autoflowering hybriden van de nieuwste generatie, zoals Green Poison Auto, staat Sweet Seeds bekend als superieure autoflower-specialist. Ook de uitgebreide fotoperiode collectie imponeert de meest veeleisende connaisseur. Hieronder vallen geweldige house special hybriden, snelbloeiende soorten en teveel legendarische, recreatieve en medicinale cannabis strains om hier op te noemen.

SENSI SEEDS

Sensi Seeds

De oprichter van Sensi Seeds, Ben Dronkers besteedde een groot deel van de jaren '80 aan het ontdekken van gebieden op de wereld met een reputatie op het gebied van cannabisproductie, waardoor hij een geweldig begrip kreeg van de cannabis kweek, maar hij kreeg ook een aantal zeer sterke genen in handen. Sensi Seeds heeft een aantal van de beste soorten ter wereld geproduceerd. Populaire zaden van Sensi Seeds zijn bijvoorbeeld Super Skunk, Durban, Jamaican Pearl, en Big Bud.

ROYAL QUEEN SEEDS

Royal Queen Seeds

Royal Queen Seeds is een Nederlandse zadenbank en op dit moment een van de snelst groeiende in Europa. Ze hebben de markt veroverd met hun aantrekkelijke prijzen, solide genen en grote namen. Als je ze niet eerder geprobeerd hebt, zou je dat echt eens moeten doen. Populaire soorten van Royal Queen Seeds zijn Fat Banana, Special Queen 1, White Widow, Royal Dwarf, en Royal Highness.

DUTCH PASSION

Dutch Passion

Dutch Passion is een van de oorspronkelijke, oude Nederlandse zaadbanken, die de nadruk legt op afkomst en kwaliteit. Door de jaren heen hebben ze hoogwaardige soorten op hun naam kunnen schrijven en deze gebruikt voor innovatie en revolutie op de cannabis markt. Er is geen mooier voorbeeld dan hun recente release, Frisian Duck, die speciaal is gekweekt vanwege haar onopvallende, verweven bladeren. Andere prachtige voorbeelden van hun werk zijn Power Plant, Auto Ultimate, Think Fast, Orange Bud, en Frisian Dew.

BARNEY'S FARM

Barney's Farm

Ook Barney’s Farm is alweer een Hollandse favoriet en zij slepen regelmatig de jaarlijkse cannabis cup in de wacht. Barney's Farm staat bekend om het produceren van zaden van topkwaliteit en ze innoveren voortdurend, gedreven door hun voorgaande successen. Voorbeelden van geweldige soorten van Barney's Farm zijn Critical Kush, Liberty Haze, Cookies Kush, CBD Blue Shark, en LSD.

GREENHOUSE SEEDS

Greenhouse Seeds

Greenhouse Seeds is een prijswinnende zadenbank uit Amsterdam. Het bedrijf is in 1995 door Arjan Roskam opgericht en door de jaren heen flink uitgebreid. Tegenwoordig is het een van de toonaangevendste wietmerken die er zijn. Greenhouse Seeds heeft daarbij talloze Cannabis Cups, Highlife Cups en andere awards en onderscheidingen ontvangen. Bovendien hebben diverse beroemdheden zich achter het merk geschaard. Goede voorbeelden van het aanbod zijn Super Bud, Exodus Cheese, Jack Herer en Green-O-Matic: reden genoeg om voor Greenhouse Seeds te kiezen!

PYRAMID SEEDS

Pyramid Seeds

Pyramid Seeds is een hoogwaardige Spaanse zadenbank met een all-star cast van originele cannabis personages. Het innovatieve kruisen van exotische genetica en de pakkende namen dragen bij aan de populariteit van haar gastronomische wiet onder Europese kenners. Nieuwe soorten, zoals Auto Anubis, Auto Anaesthesia, en Auto Tutankhamon, zijn daarbij de autoflowering edities van publiekslievelingen. Als je nog niet bekend bent met deze voortreffelijke dynastie, is het hoog tijd Pyramid power toe te voegen aan je kweekruimte. Deze cannabis is voor de ware farao's onder ons.

Natuurlijk zijn er nog vele andere zaadbanken die zaden produceren van topkwaliteit en die ook de moeite waard zijn. Het is belangrijk om niet bang te zijn een beetje te experimenteren. Doe vooral je eigen onderzoek naar de zaadbanken om te verzekeren dat ze bij je passen. Wie weet kom je een waar juweeltje tegen als je je comfort zone verlaat! 

Luke Sholl
Luke Sholl
Luke Sholl schrijft al meer dan tien jaar over cannabis, het gezondheidspotentieel van cannabinoïden en de positieve invloed van de natuur. Hij werkt voor diverse op cannabinoïden gerichte websites en publiceert gevarieerde digitale content, ondersteund door gedegen technische kennis en grondig onderzoek.
Seedshop Top Lists
Zoeken in categorieën
of
Zoeken