Blog
Wifi 43 x Do-Si-Dos (Philosopher Seeds x Zamnesia) feminized
2 min

Exclusieve Nieuwe Soort Van Philosopher Seeds: Wifi 43 X Do-si-dos

2 min

Lees alles over de gloednieuwe, limited edition-soort van Philosopher Seeds. Deze krankzinnige hybride staat bekend als Wifi 43 x Do-Si-Dos en is exclusief verkrijgbaar bij Zamnesia. Wil je een cannabissoort ervaren die gekweekt is door leiders in het vakgebied? Dan mag je dit nieuwste aanbod van Philosopher Seeds beslist niet missen.

EEN EXCLUSIEVE SAMENWERKING TUSSEN ZAMNESIA EN PHILOSOPHER SEEDS

Iconischer dan wake en bake en “420 blaze it”, is Zamnesia de samenwerking met Philosopher Seeds aangegaan. Dit om je iets werkelijk unieks en grandioos te bieden. We bedoelen dan geen nieuwe variatie op een reeds bekende soort. Nee, dit is een nieuwe, nooit eerder vertoonde cannabissoort met gewilde kwaliteiten.

De veredelaars bij Philosopher Seeds hebben fantastisch werk geleverd met een soort die bekend is als Wifi 43 x Do-Si-Dos. Met slechts 400 verpakkingen beschikbaar, betekent op ook echt op. Laten we zonder vertraging in de achtergrond van Philosopher Seeds duiken. En lees wat Wifi 43 x Do-Si-Dos allemaal in huis heeft.

Philosopher Seeds x Zamnesia PreOrder Banner NL

HET VERHAAL VAN PHILOSOPHER SEEDS

Na meer dan tien jaar actief te zijn, heeft Philosopher Seeds haar reputatie verdiend als een van de voornaamste Spaanse zadenbanken. Ze is daarbij wereldwijd bekend. De veredelaars zijn trotse ambachtslui. Ze hebben tientallen prestigieuze soorten in beheer en handmatig opgekweekt. Dat doen ze echter niet alleen. Philosopher Seeds heeft nauwe banden met diverse andere deskundige veredelaars. Het resultaat is een reeks cannabiszaden voor alle smaken en voorkeuren. Een reeks waaruit het vrijwel onmogelijk kiezen is, omdat elke soort een hoogstandje is.

Wifi 43 x Do-Si-Dos is daarop geen uitzondering. Ze staat voor de toewijding van Philosopher Seeds voor het produceren van de beste wiet.

Wifi 43 x Do-Si-Dos (Philosopher Seeds x Zamnesia)

Bekijk Product

WANNEER TWEE PLANTEN SAMENKOMEN, ONTSTAAT IETS GEWELDIGS

Voordat we in staat zijn te begrijpen en waarderen wat Wifi 43 x Do-Si-Dos te bieden heeft, eerst wat over de eigenschappen van haar ouders. Het zijn haar buitengewone genen die deze specifieke kruising met geweldige kwaliteiten hebben uitgerust.

Wifi #43, oftewel White Fire 43, is geliefd om haar sterke aardachtige aroma en dieselondertonen. Met haar indica-dominante aard is ze sterk aan te bevelen voor het ontspannen aan het eind van de dag. Daarbij relaxen zowel het lichaam als de geest. De perfecte aanvulling op Wifi #43 is Do-Si-Dos. Dit is een evenzeer indica-dominante soort met een smaak die aan de andere kant van het spectrum zit. Ze is verleidelijk zoet en na al een paar hijsjes bespeuren gebruikers haar bloemige noten. Ook treedt de lichamelijke high snel in. Beide soorten tillen synergetische veredeling naar een hoger niveau. En dat resulteert, zoals de kop van deze paragraaf al suggereert, in iets geweldigs.

Wifi 43 x Do-Si-Dos biedt een achtbaanrit die met euforie begint, waarna loopings je in een staat van volledige ontspanning brengen. Dit gaat gepaard met een intense lichamelijke roes. Het voelt als een verzachtende omhelzing voor alle ledematen. De indica-dominantie van beide ouders maakt de soort een klasse apart. Zorg dat je geen plannen meer hebt. Deze schoonheid werkt namelijk urenlang aan het verzachten van mentale en fysieke klachten.

HOE IS WIFI 43 X DO-SI-DOS OM TE KWEKEN?

HOE IS WIFI 43 X DO-SI-DOS OM TE KWEKEN?

Deze fenomenale soort is net zo’n genot om te kweken als om te roken. Ze is niet kieskeurig en straft kwekers niet nodeloos voor simpele foutjes. Integendeel, als je haar goed behandelt, ontwikkelt ze een voortreffelijk terpeenprofiel dat zowel binnen als buiten de zintuigen overrompelt. De bloei duurt grofweg 65 dagen. Daarbij zijn dieppaarse tinten zichtbaar. Kijk je wat nauwkeuriger, dan zie je de dikke hars die haar volle toppen bedekt—ideaal voor explosieve cannabisconcentraten.

Gerelateerd artikel

Wat Te Doen Met De Stelen Van Wietplanten?

Ook de opbrengsten stellen niet teleur. 500g/m² is namelijk ruimschoots haalbaar. Dit dankzij de genetische stabiliteit die Philosopher Seeds met haar bekwame veredeling heeft geleverd. Om de exclusiviteit van deze soort te vieren, is er een speciale verpakking ontworpen. Bovendien is er maar een beperkt aantal verpakkingen—slechts 400!

Wetende waar Philosopher Seeds toe in staat is, komen de kenmerken van deze baanbrekende soort niet als verrassing. Bovendien duurt het door het gelimiteerde aantal verpakkingen (5 zaden per pakje) niet lang voordat deze zorgvuldig ontwikkelde plant de deur uitvliegt. Zoek je een ongekende zintuiglijke ervaring? Grijp dan je kans en bestel Wifi 43 x Do-Si-Dos zolang het nog kan—alleen verkrijgbaar bij Zamnesia!

Luke Sholl
Luke Sholl
Luke Sholl schrijft al meer dan tien jaar over cannabis, het gezondheidspotentieel van cannabinoïden en de positieve invloed van de natuur. Hij werkt voor diverse op cannabinoïden gerichte websites en publiceert gevarieerde digitale content, ondersteund door gedegen technische kennis en grondig onderzoek.
Limited Edition Strains Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken