Blog
Soort beoordeling: The Church van Greenhouse Seeds
3 min

Soort beoordeling: The Church van Greenhouse Seeds

3 min

The Church is een eenvoudig te kweken, indica dominante soort uit Nederland. Deze krachtige indica is een kruising van Super Skunk, Northern Lights en Erdbeer en zorgt dat je de dag doorkomt en toch helder van geest blijft.

The Church van Greenhouse Seeds is een krachtige en smakelijke, indica dominante hybride die enorm grote oogsten produceert in slechts acht weken. Deze kruising van Super Skunk, Northern Lights en Erdbeer, een Swiss sativa/indica hybride, groeit op tot een krachtige en eenvoudig te kweken soort die een geweldige aanvulling is in elke tuin.

The Church is een skunky indica die een plek heeft veroverd in veel Amsterdamse coffeeshops, maar ook in de harten van kwekers op de hele wereld. Haar opwekkende high houdt je actief, waardoor je je dag zonder vertraging kan vervolgen. The Church feminized zaden van Greenhouse Seeds zullen buitengewone oogsten produceren en zullen in bijna elke omgeving floreren. Dichte, lichtgroene toppen, die een skunky en fruitig aroma uitstralen, zijn de beloning voor je harde werk van de afgelopen maanden.

KWEEKEIGENSCHAPPEN

Deze soort werd oorspronkelijk gecreëerd door Nederlandse kwekers, die inheemse Swiss sativa's kruisten met Northern Lights en Super Skunk. Het resultaat is een gigantisch hoogproductieve soort, die keihard inslaat en in de tuin te beheersen is. Het is zeldzaam een soort te vinden die consistent zulke grote oogsten produceert als The Church. Binnenkwekers kunnen tot wel 800g/m² verwachten. Buiten kan je ongeveer 900g/plant verwachten, terwijl de toppen aan het einde van september de volwassenheid bereiken. Hoewel Northern Lights een variant is die meestal iets langer nodig heeft om volwassen te worden, hebben de Erdbeer genen de bloeiperiode verkort naar slechts 56 dagen. Met een hydroponic systeem zou je in staat moeten zijn deze periode nog iets te verkorten.

 

Merk

Greenhouse Seeds

Type

Indica/Sativa

Genetica:

Swiss sativa x Super Skunk x Northern Lights

Bloeitijd:

8 weken

THC

20.28%

CBD

0.16%

Opbrengst binnen

800 g/m2

Opbrengst buiten

900 g/plant

Oogst (buiten):

End of September

Beschikbaar als:

Feminized zaden

 

The Church produceert grote, dichte toppen, terwijl ze een korte, struikachtige structuur behoudt. Het overwegend indica erfgoed zorgt voor een groot aantal flinke waaierbladeren, die buitengewoon dikke cola's omringen. Northern Lights en Erdbeer, beiden gevonden in het erfgoed van The Church, zijn verantwoordelijk voor deze korte, robuuste en eenvoudig te beheren plant.

The Church is van nature geneigd om schimmel te weerstaan, dus je zou geen problemen moeten ervaren met meeldauw. Ze is in feite een van de meest schimmelwerende planten op de huidige markt. Hierdoor is ze prima geschikt om in klimaten te worden gekweekt met een hoge luchtvochtigheid. Ze zal floreren in diverse kweekomgevingen, waardoor ze een geweldige keuze is voor kwekers van alle niveaus. De kwekers van Greenhouse Seeds raden aan dat je je bloeiperiode begint met een pH van 5,5, een EC van 1,8 en een luchtvochtigheid van 60-70%. De eerste zeven dagen kan je een groei verwachten van 16 tot 18cm. Naarmate je planten volwassen worden, kan je de luchtvochtigheid aanpassen en je EC verhogen tot ongeveer 2,1.

Dankzij de Super Skunk en Northern Lights genen, straalt The Church in de kweekruimte een skunky geur uit. Wellicht merk je ook subtiele, fruitige overtonen in je kweekruimte. De toppen ontwikkelen lichtgroene tinten en staan erom bekend dat ze zeer kleverig aanvoelen. Oranje haren met paarse tinten bedekken de dichte toppen. Je kan verwachten trichomen uit de toppen te zien barsten op het kleine suikerblad, dat de dikke, dichte cola's omhult. Dankzij het ongelooflijke erfgoed, zou het niet als een verrassing moeten komen dat de THC niveaus kunnen oplopen tot wel 20%, wat dus garant staat voor een ongelooflijk krachtige high.

The Church (Greenhouse Seeds) feminized

(37)
Ouders: Swiss sativa x Super Skunk x Northern Lights
Genetica: 60% Indica / 40% Sativa
Bloeitijd: 8-9 weken
THC: 20%
CBD: 0-1%
Bloei soort: Fotoperiode

SMAAK EN AROMA

The Church is afgeladen met skunky geuren en wordt ook gedomineerd door de geur van fruit. In de tuin kan je niet om de uitgesproken Skunk geur heen, die afkomstig is van de Super Skunk ouder. Gerookt heeft ze een aardse, dennen-achtige, maar toch zoete smaak. De geur is uitnodigend en verwelkomt je als de sterke effecten van deze THC-rijke soort inslaan. Achterin je keel kan je wat kruiden opmerken, wat een subtiel compliment is voor de bijna citrus-achtige, fruitige essentie van de rook. Deze soort is echt aantrekkelijk voor gebruikers die van zoete, fruitige en skunky smaken genieten.

DE EFFECTEN

The Church produceert een enorm cerebrale en intense high. De high is opwekkender dan je zou verwachten, zodat je lekker sociaal kan blijven. Laat je meenemen op een creatieve reis of laat het je door die discussie over het universum helpen. De buzz komt vrij snel op, na slechts een of twee hits. Het resultaat is een scherpe en heldere high in je bol. De lichamelijke ervaring is beschreven als bijna verdovend. En met de 20% THC kan The Church je de juiste weg laten zien.

Omdat ze een THC-rijke, indica-dominante soort is, kiezen velen haar vanwege de verlichtende eigenschappen. Sommigen hebben gemeld dat ze The Church gebruiken als behandeling voor verschillende aandoeningen waar cannabis bij kan ondersteunen. De symptomen van depressie, misselijkheid, chronische pijn, gewrichtsontstekingen en spierspasmen kunnen mogelijk allemaal worden verlicht met THC-rijke soorten zoals The Church.

CONCLUSIE

Greenhouse Seeds heeft met The Church een krachtige en smakelijke soort geproduceerd. De invloed van Northern Lights en Super Skunk in het eindproduct is gemakkelijk te zien. Met het skunky, maar toch bloemrijke aroma en de aardse, zoete smaken, is het lastig niet dol te worden op deze soort na een enkele hit. De genen van The Church zorgen ervoor dat deze soort zowel binnen als buiten eenvoudig te kweken is. Ze produceert absoluut ongelooflijke oogsten met grote, dichte toppen. Als je zoekt naar hoogproductieve een soort die de meest krachtige en aromatische toppen op de huidige markt produceert, is The Church absoluut het aanschaffen waard.

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Producten Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken