Blog
Visionaire Kunst Series: Amanda Sage
1 min

Visionaire Kunst Series: Amanda Sage

1 min
Art News
Amanda Sage is een inter-dimensionale artiest, die haar kunst gebruikt om spirituele en planetaire groei aan te moedigen.

Amanda Sage is een inter-dimensionale artiest, die haar kunst gebruikt om spirituele en planetaire groei aan te moedigen.

Amanda is geboren in 1978 en vanaf een jonge leeftijd betrokken bij kunst. Ze groeide op in een gezonde, media vrije omgeving waarin ze direct al in contact kwam met de natuur. Haar loopbaan werd verder uitgezet door de beroemde visionaire artiest HIKARU, die toevallig haar leraar werd op de middelbare school en haar de wonderen en het verkennen van visionair werk liet ervaren.

Na haar afstuderen, leidden haar projecten haar de wereld rond. Ze ontmoette uiteindelijk Philip Rubinov Jacobson, een artiest en leraar. Door deze ontmoeting werd ze uitgenodigd voor een 2-jarig, privé lesprogramma in Wenen, waarin ze de technieken bestudeerde van oude meesters onder leiding van de klassieke/fantasy artiest Michael Fuchs.

Vandaar bleef Amanda de wereld rondreizen, vertoonde haar werk en werkte samen met andere gelijkgestemde artiesten. Ze is op dit moment voornamelijk te vinden in Los Angeles, VS, waar ze deelneemt aan vele samenwerkingsprojecten. Ze geeft ook les op de Visions in de Misch Technik Seminar in Italië.

Inspiratie:
Amanda laat zich in haar carrière door meerdere dingen inspireren. Een gedeelte komt uit haar jeugd, waarin ze vrij was de pracht van de natuur te verkennen, zonder enige media invloed. Door haar studie in visionair werk onder andere meesters, is ze nu in staat kunstwerken te maken die de grenzen van het menselijke begrip van bewustzijn verleggen.

Medium:
Voornamelijk traditioneel, zoals tekeningen en schilderingen.

www.amandasage.com

 

Amanda Sage - Spirit

Spirit

 

Amanda Sage - Body

Body

 

Daughter of the Divine Flow

Daughter of the Divine Flow

 

Amanda Sage - Mind

Mind

 

Amanda Sage - Orphic Awakening

Orphic Awakening

 

Amanda Sage - Regeneration

Regeneration


Read more about
Art News
Zoeken in categorieën
of
Zoeken