Blog
Visionaire Kunst Series: George Atherton
0 min

Visionaire Kunst Series: George Atherton

0 min
Art News
Deze week, in de Visionaire Kunst Series, presenteren we George Atherton, oftewel Geoglyphiks. De kunst van Atherton wordt het best beschreven als een zoektocht naar innerlijke rust, heilige energieën en een verbluffende liefde voor details.

Atherton maakt deel uit van een nieuwe golf visionaire artiesten die technologie omarmen, gecombineerd met de traditionele ontwerp-technieken; Atherton creëert zijn kunstwerken bijna exclusief met een electronisch tekenbord en een computer.

Nadat Atherton afstudeerde van een opleiding digitaal schilderen aan de Evergreen State College in 2007, heeft hij de wereld bereisd, diverse culturen en tradities leren waarderen, is een yoga leraar geworden, een beoefenaar van vechtsport en een visionaire dromer.

Atherton noemt zijn collectie "Geoglyphiks", wat vrij vertaalt naar afbeeldingen/taal van de aarde. Zijn missie, en de drijfveer achter zijn kunst is het brengen van verlichting, inspiratie en geluk in het leven van anderen. Door de spirituele praktijken als yoga, vechtsport, meditatie en helder dromen verkrijgt Atherton zijn creativiteit, waardoor hij prachtige beelden kan ontwerpen over vrede, begrip en harmonie.

 

Solar Citadel

Solar Citadel

 

Tantric Marriage

Tantric Marriage

 

Pollenectar

Pollenectar

 

Galactik Ganesh

Galactik Ganesh

 

Yab Yum Mantra

Yab Yum Mantra

 

Durgaia

Durgaia


Read more about
Art News
Zoeken in categorieën
of
Zoeken