Unknown Kush (Delicious Seeds) feminized

(2)

Unknown Kush is een nobele poging van Delicious Seeds om een hoogwaardige medicinale cannabis soort te maken, door een medische soort, Bay 11, te kruisen met hun eigen Kush. Het resultaat is een superkrachtig cannabis medicijn, met veel therapeutische toepassingen en een duizelingwekkende hoeveelheid THC. Geniet van klassieke Haze en Kush aroma's, met vleugen wierook en citroensmaken.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Delicious Seeds – Unknown Kush: Een medisch wonder afgeladen met THC

Unknown Kush (voorheen Desconocida Kush) is een zeer interessante creatie van Delicious Seeds. Het is een 50% indica/50% sativa hybride, ontworpen voor medicinale doeleinden, maar met een ongelooflijk hoog percentage THC. Een van Unknown Kush's ouders is een legendarische Amerikaanse sativa, Bay 11, een bestseller in de Californische cannabis dispensaria en ook de winnaar van de prestigieuze High Times Cannabis Cup award in 2011. De andere ouder blijft ietwat een mysterie en Delicious Seeds onthult haar naam niet aan het publiek, hoewel ze wel hebben vermeld dat ze een hoogwaardige Kush soort is.

Unknown Kush valt in de categorie van gemiddeld grote planten, met een compacte structuur en bleekgroene bladeren en toppen. Ze produceert grote, zalig uitziende, dichte toppen, bedekt met flinke hoeveelheden hars en stampers. Binnen vraagt ze ongeveer 55-60 dagen om de volwassenheid te bereiken en ze produceert een fatsoenlijke 450-500g/m² aan bloemen. Buiten kan er halverwege oktober worden geoogst met een geschatte hoeveelheid van 800g/plant.

Wanneer ze correct zijn uitgehard, produceren de sappige toppen van Unknown Kush een prettige en soepele rook, met een ongelooflijk rijk en complex aroma van Haze en herkenbare Kush vleugen, die veel connaisseurs zo waarderen. De smaak van de toppen doet denken aan een ietwat metallic wierook en citrus boeket. Deze smakelijke hybride verbergt een verbluffend percentage THC, maar liefst 21%! De opgewekte high is intens, meditatief en spiritueel en voorziet de rokers van Unknown Kush van een mentale balans en een kalme geest. Naast de bovenaardse cerebrale high, bezit ze geweldige medicinale en therapeutische eigenschappen en wordt vaak voorgeschreven om slaap- en eetproblemen te bestrijden, maar ook voor het verlichten van pijn en stress.

Het doel van van de creatie van deze "Onbekende Kush" was cannabis gebruikers te voorzien van een geweldige medicinale variant en Delicious Seeds heeft dit succesvol gedaan, met de toegevoegde bonus van de seismische kracht, die door het THC niveau van Unknown Kush wordt gegenereerd. Het is een interessante twist in de wereld van het medicinaal kweken van cannabis, die veel patiënten en recreatieve gebruikers absoluut zal intrigeren. Iedereen die kiest voor deze mysterieuze Kush, zal snel de diversiteit en kracht van medicinale cannabis ontdekken.

Unknown Kush (Delicious Seeds) feminized Product Informatie
Merk Delicious Seeds
Ouders Bay 11 x unspecified strain
Genetica 50% Indica / 50% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 23%
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 800g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    26/Nov/2018

    Sehr stark
    Sehr stark

    S. C.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Unknown Kush (Delicious Seeds) feminized
Unknown Kush (Delicious Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.