Auto King Kong (Dr. Underground) feminized

(1)

Auto King Kong cannabiszaadjes van Dr.Underground herverpakt de ongebreidelde kracht van hun vlaggenschip King Kong in een makkelijke en handige automatisch bloeiende schoonheid. Het resultaat is een bliksemsnelle, hoogrenderende legende die toegankelijk is voor kwekers van alle niveaus.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Dr. Underground - Auto King Kong: Grote en bliksemsnelle opbrengsten van de populairste cannabissoorten van Dr. Underground.

King Kong is zonder twijfel een van de populairste en meest gewilde cannabissoorten van Cannabis Seeds. Het is dus geen wonder dat ze besloten hebben om deze krachtige genen samen te voegen in deze volledig nieuwe, automatisch bloeiende variëteit van een junglebeest. Dat betekent dat auto-kwekers overal kunnen genieten van de legendarische King Kong. Auto King Kong is een mix van King Kong met een nog niet op de markt gebrachte Ruderalisvariëteit. King Kong zelf heeft de gemengde genen van Ed Rosenthal Super Bud x Chronic.

Auto King Kong creëert een dikke en scherpe naar wierookgeur die snel je neusgaten vult. Bij het roken wordt deze geur gevolgd door een aroma van citroen, Skunk en aarde. Hoewel ze licht door Indica gedomineerd wordt, brengt deze hybride een zeer verheffende en cognitieve high teweeg, die je stemming opheldert en je zeker aan het lachen maakt. Dit gaat perfect samen met een zachte, maar wel lichamelijk stevige stone, die pijn en spanning verlicht.

In de kweekruimte groeit Auto King Kong op tot een gemiddelde hoogte en produceert ze zeer gulle opbrengsten voor een automatische soort. Dankzij haar automatische genen groeit ze in slechts 8-9 weken van zaadje naar oogst. Kwekers kunnen zo een constante en gemiddelde opbrengst van hoogkwalitatieve wiet realiseren. Ideaal voor degenen die zich aangesproken voelen door het idee het hele jaar door een persoonlijke voorraad te hebben.

Auto King Kong (Dr. Underground) feminized Product Informatie
Merk Dr. Underground
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 8-9 weken
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto King Kong (Dr. Underground) feminized
Auto King Kong (Dr. Underground) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.