Dutch Cheese (Dutch Passion) feminized

(1)

Geen Gouda en ook geen Edam, maar toch een handelsmerk van Nederland. Dutch Cheese van Dutch Passion is niets minder dan een hoogwaardige cannabissoort, dat de genen van de originele Cheesevariëteit combineert met Dutch Passion's Euforia en zo een krachtige, aangename hybride creëert.

29,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 29.00
 • Aantal zaden: 3 € 29.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Dutch Passion - Dutch Cheese: Euforiagenen met de smaak van Cheese

De originele Cheese, die ontwikkeld werd door Britse kwekers, was een Skunk met grote toppen en een typische, kaasachtige geur. Dutch Passion is lang op zoek geweest naar de beste plant om Cheese mee door te kweken en na vele pogingen is het ze gelukt. In Dutch Passion's Euforia vond Cheese zijn perfecte partner en samen creëerden zij een stabiele 60/40 Sativa-/Indicahybride, die alle stoutheid van de originele Cheese wist te behouden, maar dan wel sterker en in grotere hoeveelheden.

De plant heeft 8-9 weken nodig om in bloei te komen en in die tijd bereikt hij een bescheiden hoogte van niet meer dan 80 cm. Denk er wel aan dat wanneer je de gefeminiseerde Dutch Cheese van Dutch Passion kweekt - hetzelfde geldt trouwens ook voor andere Skunkgerelateerde rassen - , het absoluut noodzakelijk is om een goed systeem te gebruiken om de geur te absorberen, want de bloeiende plant geeft een zeer sterke lucht af.

Aangezien Dutch Cheese van Dutch Passion een THC-gehalte heeft van 15% en een intense en krachtige high oplevert, raden wij hem vooral aan marihuanakenners aan die al flink wat ervaring hebben met het roken van wiet.

Merk Dutch Passion
Genetica 40% Indica/60% Sativa
Ouders Cheese x Euforia
Bloeitijd 8-9 weeks
THC 12-15%
Beschikbaar Als Feminized Zaden

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
  (1)
  10/Apr/2017

  proo
  good

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Dutch Cheese (Dutch Passion) feminized
Dutch Cheese (Dutch Passion) feminized
Dutch Cheese (Dutch Passion) feminized
Dutch Cheese (Dutch Passion) feminized
Dutch Cheese (Dutch Passion) feminized
Dutch Cheese (Dutch Passion) feminized