Lemon Zkittle (Dutch Passion) Feminized

Dutch Passion begint het nieuwe jaar met een knal. Onder de gloednieuwe aanbiedingen van de iconische zaadbank voor 2018 vind je de vernieuwende Lemon Zkittle strain. Dit is een smaakvolle limoen hybride met een zeer hoog THC-gehalte. Ook is ze makkelijk te kweken. Met verschillende nieuwe strains, gericht op medicinale en recreationele gebruikers, brengt Dutch Passion smaak en kracht naar voren.

44,95 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 44.95
 • Aantal zaden: 3 € 44.95
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Dutch Passion - Lemon Zkittle: Heerlijke, Verfrissende Limoensmaak

We kunnen geen betere manier bedenken om dit jaar te beginnen dan door te genieten van de geweldige nieuwe strains van Dutch Passion. Om diverse cannabisgebruikers te kunnen voorzien van passende soorten voor hun levensstijl, zijn nieuwe variëteiten met veel THC en CBD ontwikkeld.

Een opvallende nieuwe strain is de pittige Lemon Zkittle. De gefeminiseerde, fotoperiodische hybride bevat een extreem THC niveau van meer dan 20%. De strain vindt haar oorsprong in de beste Las Vegas Lemon Skunk genen, gekruist met een prijswinnende Zkittlez-ouder.

Lemon Zkittle is een robuuste, makkelijk te kweken hybride (60% Sativa) die niet alleen uitblinkt met een verfrissend limoenaroma en een krachtig hijsje. De soort is namelijk ook een winnaar op het gebied van hoge opbrengsten en biedt een uitzonderlijk goede harsproductie. De strain groeit gestaag en is behoorlijk stevig. Dit maakt haar niet alleen geweldig voor kweek binnenshuis, maar ook voor buitenshuis. De plant bereikt een hanteerbare gemiddelde hoogte en heeft een redelijk korte bloeiperiode van negen tot tien weken.

Lemon Zkittle is gekweekt met het oog op potentie. Haar THC-inhoud verzekert dat ook de echte high-kenners nooit teleurgesteld worden. Het is zelfs een van de meest krachtige creaties van Dutch Passion tot nu toe!

Om de geweldige rookervaring helemaal af te maken, kietelt Lemon Zkittle je smaakpapillen met een verjongend citrusaroma. We denken dat deze dame een groot succes wordt in de zomer, maar ook nu al kun je van haar genieten!

Lemon Zkittle doet alles wat je mag verwachten van een nieuwe strain. Haar smaak en kracht zijn top. Dat is niet verrassend, gezien de reputatie van Dutch Passion. We zijn met name weg van het feit dat de plant zo makkelijk te kweken is. Dit betekent dat zelfs een onervaren kweker kan uitkijken naar een oogst van wereldklasse met toppen van A-kwaliteit.

Genetica 60%Sativa/40%Indica
Ouders Zkittlez x Las Vegas Lemon Skunk
Bloeitijd 9-10 weeks
THC 20%
Opbrengst Indoor Hoog
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Beschikbaar Als Feminized Zaden

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Lemon Zkittle (Dutch Passion) Feminized
Lemon Zkittle (Dutch Passion) Feminized
Lemon Zkittle (Dutch Passion) Feminized
Lemon Zkittle (Dutch Passion) Feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.