Bestial Skunk (Elite Seeds) feminized

Bestial Skunk van Elite Seeds is een fantastische Skunk die indruk maakt met een geweldig frisse citrus smaak en hoge potentie. Ondanks dat ze een echte eersteklas Skunk is die volledig levert, is ze zeer gemakkelijk te kweken zelfs voor minder ervaren cannabis cultivars!

27,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 27.00
 • Aantal zaden: 3 € 27.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Bestial Skunk van Elite Seeds met haar grote zoete citrus smaak en hoge potentie zal je doen watertanden en in een mum van tijd high maken!

De kwekers van Elite Seeds in Spanje waren een van de eerste kwekers die het belang van cannabinoïden begrepen en welke rol ze spelen als het gaat om de gunstige effecten van cannabis. Dit is een reden waarom hun soorten uitblinken met een fenomenale cannabinoïde inhoud, zodat ze de beste rookervaring kunnen leveren en een goed potentieel geneesmiddel kunnen zijn.

Bestial Skunk van Elite Seeds is hier geen uitzondering. Deze prachtige Skunk heeft niet alleen een hoog THC-gehalte van 19,5% en een geweldige aroma en high, ze is ook zeer gemakkelijk te kweken. Met een natuurlijke weerstand tegen ongedierte, kan de soort ideaal zijn voor minder ervaren kwekers die opbrengsten maximaliseren met weinig risico voor het kweken van hun kostbare planten. De toppen van Bestial Skunk zullen niet alleen zeer groot en zeer dicht zijn, de gehele plant met inbegrip van de stengel zal in een mum van tijd bedekt zijn met glinsterende super-aromatische hars met een heerlijke citrusgeur.

Wanneer je Bestial Skunk rookt, zal ze je smaak behagen met haar prachtig verse en zoete aroma. Ze zal zo goed smaken dat je haar waarschijnlijk niet zal kunnen neerleggen. Maar wees voorzichtig want ze smaakt niet alleen geweldig, ze is ook zeer krachtig en zal je in een recordtijd high maken!

Bestial Skunk van Elite Seeds is een all-around fantastische Skunk die compleet is. Een geweldige soort, zelfs voor minder ervaren telers die geen compromissen willen sluiten als het gaat om goede wiet!

Genetica 25% Indica / 75% Sativa
Bloeitijd 8 - 9 weeks
THC 19.5%
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Bestial Skunk (Elite Seeds) feminized
Bestial Skunk (Elite Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.