Dille (Anethum graveolens) Buddy Pack

Dille houdt spintmijt uit de buurt van je wiet en je bent de chef de cuisine in de keuken. Het is eenvoudig te kweken en goed gezelschap voor de meeste planten.

0,99 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Dille werkt in je tuin als insectenwerend middel en als supergeheim ingrediënt in de keuken

DILLE

Dille (Anethum graveolens) is een delicaat bloeiend kruid en is familie van de wortel en venkel. Zorg er voor dat je geen dille in de buurt van die twee plant want er kan kruisbestuiving plaatsvinden, en de oogst van volgend jaar doen mislukken. Behalve die simpele voorzorgsmaatregel is dille eenvoudig te kweken en is een ideale gezelschapsplant voor veel andere soorten, waaronder cannabis.

Een favoriet kruid en onmisbaar in de aardappel- of eiersalade, en het voegt aan alle romige gerechten heerlijke smaak toe. Probeer het in je volgende gegratineerde gerecht, je bechamelsaus, of sauce blance om ze naar een ander smaakniveau brengen. Echt waar, je vrienden en familieleden zullen je de kop gek zeuren om erachter te komen hoe je het hebt gepresteerd, zó heerlijk is dit bescheiden kruid. Maar heel subtiel. "A Dill" betekent in de Australische straattaal, "een Kluns". Hij laat alweer de waterpijp omkieperen, "You Big Dill".

In de tuin oefent dille een grote aantrekkingskracht uit op allerlei nuttige beestjes zoals bijen, zweefvliegen, sluipwespen, en andere voordelige wespen. De rupsen van de zwaluwstaartvlinder zijn verzot op dille en knabbelen liever dááraan dan aan je andere kostbare dames, dille is dus een goed afschrikmiddel. Dille is een goed insectenwerend middel voor bladluis, ni-uil, randwantsen en misschien wel de belangrijkste wat cannabis betreft, spintmijt.

Dille houdt er niet van om verpot te worden, dus plant je dillezaad direct op hun vaste stekkie. Een beetje sproeien en spuiten met wat nattigheid is alles wat nodig is aan het einde van de lente, of het begin van de zomer. Als je je dille zaad laat vormen en dat op natuurlijke wijze laat verspreiden zal het elk jaar weer fris overal opduiken.

BEVAT: 0,25 gram

Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Dille (Anethum graveolens) Buddy Pack
Dille (Anethum graveolens) Buddy Pack