Black & White Mix (Greenhouse Seeds) feminized

In deze hectische dagen is het belangrijker dan ooit om de stress van het werk van je af te schudden en 's avonds kalmte te vinden om goed te slapen. Maar farmaceutische slaapmiddelen zijn een last voor de chemiehuishouding van je lichaam. Waarom dus niet je eigen natuurlijke slaapmiddel kweken? Deze mix bevat: White Rhino (3x), White Widow (2x).

25,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 25.00
 • Aantal zaden: 5 € 25.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Greenhouse Seeds - Black & White Mix: Twee Medicinaal Waardevolle Cannabissoorten

We leven in een hectische tijd en daarom is het belangrijker dan ooit om de stress die we dagelijks van het werk mee naar huis nemen van je af te schudden. Maar farmaceutische slaapmiddelen zijn een last voor de chemiehuishouding van je lichaam. Dus waarom zou je niet je eigen natuurlijke slaapmiddel kweken zodat je tegen de avond kalm genoeg bent om in slaap te vallen?

White Rhino is een korte, stevige, ronde en struikachtige plant met lange takken - het typische uiterlijk van een door Indica gedomineerde soort. Als je haar binnen kweekt, bereikt ze volle rijpheid na 9 bloeiweken. Hoewel ze een nogal kleine plant is, kan ze wel opbrengsten opleveren van 900 g/m². En White Rhino is ook geweldig als het aankomt op een krachtig product - 20% van de opbrengst is THC en ongeveer 0,1% is CBD. De high is een ontspannen, zeer creatieve en sociale ervaring, maar als je te veel van deze wiet rookt, word je al gauw slaperig. White Rhino is de ideale keus voor een dikke blunt of een bong laat op te avond, wanneer je tot rust wilt komen.

White Widow is zonder twijfel een van de meest legendarische cannabisvariëteiten aller tijden - en ze maakt haar naam echt waar. Ze werd gecreëerd door een Zuid-Indiase en een Braziliaanse soort te kruisen en is beroemd vanwege haar ongelooflijke harsproductie en sterke inslag. White Widow heeft de groeistructuur en het uiterlijk van een Indica, maar haar bloeiperiode duurt net iets langer dan je zou verwachten van een typische Indica - houd rekening met 8-10 weken voordat ze de volle rijpheid bereikt heeft. Ze gedijt met name goed in een hydrocultuursysteem en heeft de potentie om opbrengsten te produceren van 800 g/m². De toppen bevatten 18% THC en veroorzaken een snel aankomende en langdurende, zeer ontspannen high.

Genetica Mix Pack
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Black & White Mix (Greenhouse Seeds) feminized
Black & White Mix (Greenhouse Seeds) feminized
Black & White Mix (Greenhouse Seeds) feminized
Black & White Mix (Greenhouse Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.