Rasta Mix (Greenhouse Seeds) feminized

Helaas hebben veel farmaceutische medicaties, met name voorgeschreven pijnstillers, ernstige bijwerkingen. Waarom zou je dus niet profiteren van een natuurlijk medicijn? De Rasta Mix van Greenhouse Seeds is jouw kans om dit te doen - zij selecteerden drie medicinaal waardevolle cannabissoorten: A.M.S. (2x), Big Bang, The Church (2x).

25,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 25.00
  • Aantal zaden: 5 € 25.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Greenhouse Seeds - Rasta Mix: Vijf Medicinaal Waardevolle Cannabisoorten

Helaas hebben de meeste farmaceutische medicaties, met name voorgeschreven pijnstillers, ernstige bijwerkingen. Dus waarom zou je niet je eigen medicijn kweken? De Rasta Mix van Greenhouse Seeds is jouw kans om je huisapotheek aan te vullen - zij selecteerde drie medicinaal waardevolle cannabissoorten, en allemaal hebben ze geweldige kwaliteiten als het op de behandeling van een groot aantal aandoeningen aankomt. De effecten hebben een breed toepassingsgebied, maar pijn staat voorop, en daarna komen slapeloosheid, misselijkheid, spanning, gebrek aan eetlust, innerlijke onrust en veel meer.

A.M.S. is de afkorting voor Anti Mold Strain (anti-schimmel soort) - dit is een mooi uitgebalanceerde hybride die gecreëerd werd door een Zwitserse Indica uit Ticino te kruisen met een Zwitserse Sativa. De planten geven een aangename citrus-/fruitgeur af wanneer ze de volle rijpheid bereiken, en dat wordt alleen maar beter wanneer de geoogste toppen gedroogd en goed uitgehard worden. De toppen bevatten 15% THC en meer dan 1% CBD, en het is het CBD-gehalte dat haar zo aantrekkelijk maakt voor zo veel medicinale gebruikers die lijden aan chronische pijn, spanning en innerlijke onrust. Het CBN-gehalte van ongeveer 0,7% is ook hoog en zorgt ervoor dat de effecten zeer kalmerend zijn en niet te cognitief.

Big Bang is een genetische mix die gecreëerd werd door El Niño (The Kid), Skunk en Northern Lights te kruisen. Ze is een geweldig middel voor aandoeningen als angst, pijn, innerlijke onrust en gebrek aan eetlust. Big Bang is een zeer struikachtige plant met een kort en breed postuur - in feite groeit ze meer in de hoogte dan in de breedte. Als je haar in een kweekruimte laat groeien, bloeit ze na 8 weken en produceert ze opbrengsten van 800 g/m². En ze is niet alleen maar een geweldige producent, ze levert ook nog eens een zeer krachtig eindproduct op. 18-20% van de oogst is THC, maar slechts 0,1% is CBD en ongeveer 0,3% is CBN. Maar laat je hier niet door afschrikken, de lichamelijke effecten wegen zwaarder dan de cerebrale effecten, vooral als je haar een extra bloeiweek gunt.

The Church werd gekweekt door Super Skunk, Northern Lights en een Zwitserse Indica-/Sativahybride genaamd Erdbeer (Duits voor aardbei) te kruisen. Als je haar in een kweekruimte laat opgroeien, heeft ze 8 bloeiweken nodig om een buit op te leveren van tot wel 800 g/m². Enorme opbrengsten zijn de ene kant van de medaille, maar hoeveelheid is niets als de kracht waardeloos is - maar met 20% THC is The Church alles behalve zwak. Dit is de ideale keus voor een gezellig samenzijn met je vrienden of als remedie tegen angst of depressie - de high is zeer sociaal, stimuleert je inspiratie en motiveert je. Een waarschuwing - de high wordt erg tripachtig als je te veel rookt.

Merk Greenhouse Seeds
Genetica Mix Pack
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Rasta Mix (Greenhouse Seeds) feminized
Rasta Mix (Greenhouse Seeds) feminized
Rasta Mix (Greenhouse Seeds) feminized
Rasta Mix (Greenhouse Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.