Sativa Mix (Greenhouse Seeds) feminized

De meeste farmaceutische medicaties hebben ernstige bijwerkingen, daarom stappen veel patiënten over op natuurlijke medicijnen. Dit is jouw kans om hetzelfde te doen. Hier zijn vijf krachtige soorten die uitgekozen zijn omwille van hun medicinale kwaliteiten: Arjan's Haze #1, Arjan's Strawberry Haze, Hawaiian Snow, Neville's Haze Super Silver Haze. 5 of 10 zaadjes.

27,50 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 27.50
 • Aantal zaden: 5 € 27.50
 • Aantal zaden: 10 € 50.00
 
- +
 

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 5 € 27.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 10 € 50.00 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Greenhouse Seeds - Sativa Mix: Vijf Medicinaal Waardevolle Sativasoorten

Aangezien de meeste farmaceutische medicaties ernstige bijwerkingen hebben, kiezen veel patiënten ervoor om ermee te stoppen en over te stappen op de medicijnen die Moeder Natuur ons aanreikt. Deze vijf medicinaal waardevolle Sativasoorten zijn jouw kans om hetzelfde te doen.

Arjan's Haze #1 is het zeer productieve en uiterst krachtig resultaat van de kruising van Haze en G13. Als je haar kweekt in een hydrocultuursysteem, kun je opbrengsten van 900 g/m² verwachten, maar je hebt wel wat geduld nodig, want ze vereist 11 bloeiweken - als je haar buiten kweekt, kan ze 1,5 kg/plant opleveren. De gedroogde en uitgeharde toppen van Arjan's Haze #1 bevatten 21% THC, 0,4% CBD en 0,6% CBN. De rook van de gedroogde toppen veroorzaakt een langdurende, intense en zeer psychoactieve, cerebrale high, die vergezeld gaat van een pijnbestrijdend en kalmerend effect. Maar het is ook een goed middel om de eetlust te stimuleren, dus wees voorbereid op een serieuze vreetkick.

Arjan's Strawberry Haze is een genetische mix van een Indica-/Sativahybride uit Zwitserland genaamd 'Erdbeer' en NL5 Haze Mist. Het is een nogal hoge plant met lange takken, maar een redelijk korte bloeiperiode van 10 weken. En dat is behoorlijk snel voor een door Sativa gedomineerde variëteit. Arjan's Strawberry Haze is de ideale kandidaat voor de ScrOG-methode en reageert zeer goed op LST (Low Stress Training). In de perfecte omstandigheden kan ze in een kweekruimte wel 600 g/m² opleveren, buiten is dat 800 g/plant. Het zeer hoge THC-gehalte van 20% en de lage CBD- en CBN-gehalten leveren een inspirerende en verheffende cerebrale high op en slechts zeer milde lichamelijke effecten.

Hawaiian Snow is een meervoudig prijswinnende variëteit die pronkt met een zeer hoog THC-gehalte in het goed uitgeharde en gedroogde eindproduct - een haast ongelooflijke 23%! Maar ze heeft wel een kweker nodig die gezegend is met de deugd der geduld, want ze vereist 12 weken om haar hemelse vruchten te produceren, maar de opbrengst is het wachten meer dan waard. In een indooropstelling kun je opbrengsten verwachten van 600-700 g/m². Hawaiian Snow is een nogal hoge plant met lange takken die bloemclusters ontwikkelen die zo zwaar worden, dat ze tegen het eind van de bloeiperiode wel iets van ondersteuning nodig hebben. Als je deze wiet rookt, krijg je een high die langzaam begint, maar lang duurt. Zeg dus maar dag tegen je slechte humeur en open je deuren voor nieuwe inspiratie en creativiteit.

Neville's Haze is een welhaast pure Sativa die pronkt met een zeer krachtig eindproduct. In een indooropstelling kan ze 700 g/m² opleveren, maar wees voorbereid op een bloeiperiode van 14 weken (sommige exemplaren hebben zelfs nog meer tijd nodig) - buiten kun je opbrengsten van 1,2 kg/plant behalen. De toppen zijn bedekt met een mat van trichomen, en het sterke aroma kan het best als volgt omschreven worden: "alsof een stinkdier in je kruidenrekje is gekropen". Dit is de perfecte wiet om je hersenen in de hoogste versnelling te zetten, het hoge THC-gehalte van 21% ontkoppelt de wagon van angst en depressie en laat je geest galopperen over de uitgestrekte vlakten van inspiratie en creativiteit.

Super Silver Haze heeft meerdere prijzen gewonnen en is zeer waarschijnlijk een van de meest gezochte Sativahybriden van vandaag. Ze werd gekweekt door genen van Haze, Skunk en Northern Lights te vermengen. Super Silver Haze groeit als een struik met lange takken en gedijt prima in een ScrOG-opstelling en reageert goed op LST (Low Stress Training). De bloeiperiode van 10-11 weken wordt beloond met een gulle opbrengst van wel 800 g/m². En de kracht van we wiet is waarlijk indrukwekkend - het THC-gehalte van 19% en het CBN-gehalte van 0,7+% is niet voor de poes. De gerookte toppen veroorzaken een welhaast direct optredende bedwelming. Maar na 20 minuten gaat het pas echt los. De high stimuleert je creativiteit en kalmeert en ontspant tegelijkertijd je lichaam.

Merk Greenhouse Seeds
Genetica Sativa Mix Pack
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sativa Mix (Greenhouse Seeds) feminized
Sativa Mix (Greenhouse Seeds) feminized
Sativa Mix (Greenhouse Seeds) feminized
Sativa Mix (Greenhouse Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.