Trainwreck (Humboldt Seed Organization) feminized

(3)

Trainwreck van Humboldt Seeds heeft de potentie om je in haar naam te veranderen. Dit is een extreem potente hybride die de onervarenen kan overweldigen. Een all time favoriet onder de veteranen en medicinale rokers; ze zal je meenemen naar nieuwe niveau's van euforie als je haar respectvol behandelt. Trainwreck is een snelle groeier die grote hoeveelheden hoogkwalitatieve wiet produceert.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Humboldt Seeds - Trainwreck: A strong, smooth and powerful smoke

Trainwreck van Humboldt Seeds heeft een geschiedenis die overloopt van discussies. Het populairste en meest geaccepteerde verhaal is dat deze soort voorkomt uit de ondernemingen van twee broers die buitenshuis een lowland Mexican/Thai soort kweekten in Humboldt, CA. Vanwege een treinwrak in de buurt moesten ze hun oogst vroeg binnenhalen om niet ontdekt te worden door de hulpdiensten. De oogst werd gekloond en naar de gebeurtenis vernoemd.

Deze soort heeft een sterke, citroenachtige en pikante geur. Als je haar rookt, treft ze je met een milde dennenappelsmaak en pikante ondertonen. Ze neemt je geest mee op een hoge vlucht en veroorzaakt een sterke, vrolijke cerebrale high - geweldig om je creativiteit los te maken of interessante discussies op gang te brengen en met vrienden te kletsen. Deze krachtige dame zal ook je lichaam doen ontspannen en je in staat stellen om achterover te leunen en te genieten van de wereld om je heen - ideaal om mee te loungen in de tuin op een zonnige dag. Door deze eigenschappen is ze ideaal voor medicinale gebruikers die angst, stress en fysieke pijn willen verlichten. Ze masseert met gemak je pijn weg en laat je leed verdwijnen. Door de kracht en kwaliteit van deze Trainwreck heb je slechts een kleine hoeveelheid nodig om high te worden, terwijl je nog steeds in staat zult zijn om te functioneren; en zoals iedere krachtige vrouw kan te veel van haar je overweldigen en je vanuit een hoogvliegende high aan de bank vastnagelen. Haar stijgende enthousiasme kan en zal makkelijk de onervaren roker overmeesteren, voorzichtigheid is dus geboden. Maar als je haar kunt temmen, wordt ze een zeer geliefde favoriet en een ideale keus voor de veteranen en de kenners onder de rokers. Als je haar langzaam gedurende 3-4 weken droogt, veroorzaakt ze een welhaast directe high. Anders sluipt ze hardnekkig naderbij en is ze niet te stoppen, wees dus voorzichtig en rook niet te veel!

Trainwreck van Humboldt Seeds is een lange en elegante door Sativa gedomineerde hybride. Ze ontwikkelt dunne, fleurige, groene bladeren en wordt bedekt met hars en oranje haren. Ze groeit vrij makkelijk en is, in tegenstelling tot haar product, redelijk vergevensgezind tegenover de beginnende kweker. Het gemak waarmee ze groeit, haar korte bloeitijden en hoge opbrengsten maken haar een ideale keus voor de beginnende kweker en de veteraan. Tevens is ze een zeer betrouwbare optie voor de commerciële kweker. Hoewel ze tevreden is met beginnende kwekers, gedijt en floreert ze als ze in handen is van ervaren kwekers die geavanceerde technieken toepassen - hiervoor zal ze je in nature belonen.

Trainwreck van Humboldt Seeds is geschikt voor de binnen-, buiten- en kaskweek. De bloeitijden duren voor een optimale opbrengst ongeveer 63 dagen in een indoor setting en de planthoogte varieert tussen de 1 en 1,5 meter. Je kunt voor je tijd en moeite een opbrengst verwachten van 500-700 g/m², dit is wel afhankelijk van de omgeving en de toegepaste kweektechnieken. Dit is een ontembare vrouw met een sterke wil die, mits je haar met respect behandelt, je een ongekend genot laat beleven.

Trainwreck (Humboldt Seed Organization) feminized Product Informatie
Merk Humboldt Seeds
Ouders Trainwreck
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 15%
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) 300cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    08/Apr/2020

    i semi non sono germinati
    seminati con altri semi, questi purtroppo non sono nati, probabilmente vecchi, le condizioni erano perfette, comunque adoro humboldt. Green crack, blue dream, bubba's gift, tutte fantastiche

    D. B.
    27/Jan/2020

    Schön
    Super Pflanze, da ich das erste mal mit Photos arbeite bin ich noch nicht ganz im game drin, aber sie wächst stetig und zeigt keinerlei kränkliches Verhalten. (damit hab ich gerechnet)

    C. D.
    28/Jan/2020

    Seeds are old, they just die
    Ive a 49/50 germinated success rate. None of my ordered trainwreck seeds have germinated succesfully. They grow a small root and just die, because they are weak. I do not recommend these. Maybe its because they re from the usa and are exposed to radiation during transport, like x rays.. Im just guessing the cause. Maybe just old seeds.

    K. C.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Trainwreck (Humboldt Seed Organization) feminized
Trainwreck (Humboldt Seed Organization) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.