Sapphire Scout (Humboldt Seed Organization) feminized

Sapphire Scout van Humboldt Seeds combineert twee West Coast legendes in een geweldige Indica kruising voor een fantastische cannabiservaring. Ze geeft je tonnen aan ongelooflijk krachtige en harsrijke toppen. Toch is ze makkelijk te telen, dus eigenlijk kijkt iedereen uit naar excellente resultaten.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Humboldt Seeds - Sapphire Scout: Top West Coast Genetica

Sapphire Scout is een elitaire kruising tussen twee zeer beroemde West Coast cannabis soorten. De legendarische Girl Scout Cookies komt samen met True OG uit het zuiden van Californië. Dit voor een Indica die het hele pakket biedt en zelfs nog meer.

Sapphire Scout is een robuuste Indica-dominante hybride (70% Indica) die niet veel onderhoud vereist. Zelfs minder ervaren telers hebben geen enkel probleem om haar, binnenshuis of buitenshuis, te telen. Ze past zich makkelijk aan allerlei omstandigheden aan. Daarbij is ze zowel in een hydro-systeem als in grond te telen. Binnenshuis wil je haar vegetatieve fase mogelijk kort houden om zo haar groei onder controle te houden. Je mag een mooie opbrengst van 600g/m² van deze schoonheid verwachten.

Als je je zaden buitenshuis in een droog en zonnig klimaat plant of als je haar in een kas teelt, dan is het mogelijk je opbrengsten te optimaliseren. In dergelijke optimale omstandigheden bereikt deze meid een hoogte van wel 300-400cm. Daarbij beloont ze je midden oktober met monsterlijk hoge opbrengsten van zo'n 3500g/plant.

Sapphire Scout roken is een onvergetelijke ervaring. Ze mengt heerlijk zoete tonen van bosbessen met een subtiele druivensmaak. Dit vult ze aan met oriëntale hasj tonen en een vleugje diesel. Haar rook is rijk en scherp en blijft lang in je gehemelte hangen. Met een THC-gehalte van 27% is Sapphire Scout een zeer krachtige soort. Ze bevredigt dan ook zonder twijfel zowel recreationele als medicinale gebruikers. Zelfs doorgewinterde rokers hebben waarschijnlijk niet veel nodig om van haar geweldige effect te genieten. Binnen de kortste keren streelt ze je lichaam en geest met eindeloze golven van diepe ontspanning. Deze soort is geweldig als je stress en angst wilt verlichten. Daarbij is ze een bijzonder goede keuze als je slaapproblemen hebt.

Sapphire Scout van Humboldt Seeds is een hybride die je het beste van de Amerikaanse Westkust brengt. Ontdek deze geweldige Indica; ze stelt zeker niet teleur!

Sapphire Scout (Humboldt Seed Organization) feminized Product Informatie
Merk Humboldt Seeds
Ouders Girl Scout Cookies x True OG
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 27%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 240
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) 400cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sapphire Scout (Humboldt Seed Organization) feminized
Sapphire Scout (Humboldt Seed Organization) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.