Jetpackkratom BRONZE Liquid Extract

(2)

Jetpackkratom maakt het doseren van kratom met dit vloeibare extract eenvoudiger dan ooit. Dat niet alleen, het is ook buitengewoon discreet en simpel in gebruik.

28,12 incl. Btw
Uit het assortiment

Volume: 10 ml€ 28.13
 • Volume: 10 ml € 28.13
 • Volume: 30 ml € 74.25
 
- +
 
Overzicht van alle productcombinaties:
Volume: 10 ml € 28.13 Uit het assortiment
Volume: 30 ml € 74.25 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (1)
Meer informatie

Jetpackkratom - BRONZE Liquid-extract: Makkelijk En Nauwkeurig Doseren

Dit BRONZE Liquid-extract van Jetpackkratom is een baanbrekende manier om kratom te gebruiken. In tegenstelling tot kratombladeren of kratompoeder die tjokvol zitten met alkaloïden en andere verbindingen, bevat deze geklaarde vloeistof hoge concentraties mitragynine, het actieve bestanddeel dat verantwoordelijk is voor de stimulerende en ontspannende effecten van Kratom. Dankzij dit extract zijn gebruikers in staat nauwkeurig te doseren. Uiteenlopend van een stimulerende microdosering tot een relaxende hogere dosis; het is makkelijk te bepalen met het druppelflesje.

Dit BRONZE Liquid-extract is overal en altijd in te nemen. Druppel simpelweg wat druppeltjes rechtstreeks onder je tong of roer het door drankjes, zoals thee, koffie of vruchtensapjes. Dat smaakt beter en is lekker onopvallend. 1ml extract bevat 40mg mitragynine. Dit is een sterk elixer en vooral geschikt voor ervaren kratom-gebruikers die bekend zijn met de plant. De aanbevolen dosering is 0,2ml onder de tong gedruppeld, wat overeenkomt met ruwweg 2g kratompoeder.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
  (2)
  08/Apr/2020

  This Is really a magical Place
  Thanks to Zamnesia I feel like a miner who has found his gold thread. This Kratom is a great find. Much more measurable and practical. Impeccable service. Zamnesia is a magical place

  06/Feb/2020

  Best to use Kratom as an extract
  Very nice, 10-20 drops is what I took. Be careful if you take more than that. It has quiet strong effects in higher doses.

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Finland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Polen, Portugal, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland, Denemarken, Noorwegen, Ierland, Roemenië, Kroatië, Estland, Letland, Lithuania, Slovenië, Bulgarije

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (1)
 • Video: Hoe te gebruiken: Kratom
  Hoe te gebruiken: Kratom

  Kratom wordt al lange tijd gebruikt als een traditioneel kruidengeneesmiddel. Dus we dachten dat het een goed idee zou zijn om een korte, leuke en informatieve video samen te stellen met alles wat je moet weten over dit complex kruid - met inbegrip van de oorsprong, effecten en hoe te gebruiken.

Jetpackkratom BRONZE Liquid Extract
Jetpackkratom BRONZE Liquid Extract
Jetpackkratom BRONZE Liquid Extract
Jetpackkratom BRONZE Liquid Extract