Sweet Kush (Original Sensible Seeds) feminized

Sweet Kush van Original Sensible Seeds is een fantastische kruising van Zuid-Afrikaanse Sativa en Kush, en heeft het zoete aroma van aardbeien en sinaasappelbloesem en een mooi uitgebalanceerde high met een verheffend cerebraal en een lichamelijk ontspannend effect. De planten zijn makkelijk in de verzorging, zelfs onervaren kwekers zullen binnen 7-8 weken een vette lading harsige toppen oogsten.

21,99 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 21.99
 • Aantal zaden: 3 € 21.99
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Original Sensible Seeds - Sweet Kush: Ten zeerste aangeraden voor hasjproductie

Sweet Kush van Original Sensible Seeds is een magnifieke kruising van een hoogrenderende Kush en een zorgvuldig geselecteerde Zuid-Afrikaanse Sativa. Zelfs de groenste beginner zal ervan genieten om deze planten groot te brengen, want ze zijn zo makkelijk in het onderhoud, hebben een goede resistentie tegen schimmel en leveren ongelooflijk veel op. Sweet Kush is geschikt voor de binnen-, buiten- en kaskweek. De volwassen planten scheiden de zoete geur van rijpe aardbeien en sinaasappelbloesem af, en de rook van het eindproduct veroorzaakt een mooi uitgebalanceerde high, die is samengesteld uit een verheffend cerebraal deel en een lichamelijk ontspannend Indica-effect. Zeker een uitstekende keus voor als je met vrienden wilt chillen of een luie tv-avond op de bank wilt.

In een indoor plantage bereiken de mooi vertakte planten een hoogte van 90-120 cm en vereisen ze slechts 7-8 bloeiweken om een verbluffende 500 g/m² grote, langgerekte bloemclusters te ontwikkelen. Wat een geweldige combinatie van het uiterlijk en de bloeiduur van Indica en de opbrengst van Sativa is dit! Buiten zijn de planten tegen het einde van september klaar voor de oogst. De toppen zijn enig in hun soort - de overvloed aan trichomen die tot de rand toe gevuld zijn met hars maken van Sweet Kush een topkandidaat voor de productie van hasj en olie, en het THC-gehalte van 18% is een garantie voor de kracht van het eindproduct.

Genetica Indica/Sativa
Ouders Kush x South African Sativa
Bloeitijd 55-65 days
THC 18%
Opbrengst Indoor 500 g/m2
Opbrengst Outdoor 800 g/plant
Hoogte (Indoor) 100-160cm
Hoogte (Outdoor) 120-180cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sweet Kush (Original Sensible Seeds) feminized
Sweet Kush (Original Sensible Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.