Skunk Afghani (Original Sensible Seeds) feminized

Skunk Afghani is een goede keus voor beginners die hun vaardigheden willen testen op een kruiskweek die bewezen heeft hoogrenderend en resistent te zijn. Binnen kun je er rekening mee houden dat deze hybride een oogst oplevert van grote, dicht opeengepakte, harsige toppen die na slechts 50-65 dagen kan oplopen tot 450 g/m². Maar hoed je voor haar skunky aroma, check dus je ventilatie en filters.

21,99 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 21.99
 • Aantal zaden: 3 € 21.99
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Original Sensible Seeds - Skunk Afghani: Een hoogrenderende, beginnersvriendelijke hybride

Skunk Afghani is een geweldige kruiskweek van Indica en Sativa die haar beginnersvriendelijke kwaliteiten bewezen heeft, maar ervaren kwekers en liefhebbers van old school variëteiten zullen tevens tevreden zijn met de resultaten. De planten die uit deze gefeminiseerde zaadjes voortkomen zijn robuust en hebben een goede resistentie tegen gure weersomstandigheden. Als reactie op lagere temperaturen kunnen de toppen rode/paarse vlekken ontwikkelen tegen het einde van de bloeiperiode. Het eindproduct pronkt met een THC-gehalte van 19% en de typische Skunkgeur.

In een indoor opstelling kunnen de planten een hoogte bereiken van 60-100 cm en vereisen ze slechts 50-65 dagen om een gulle opbrengst te ontwikkelen. De planten zijn robuust, hebben een stevige stam en welige, groene bladeren, die met hun overvloed aan oranjebruine stampers een mooi contrast vormen met de limoengroene toppen. Een gemiddelde opbrengst kan oplopen tot 450 g/m² grote, dicht opeengepakte en zeer harsige toppen. Een goed ventilatiesysteem en goede filters zijn een must, want de planten scheiden een intense, skunkachtige geur af.

Buiten moet je wel oppassen voor de geur en voor de hoogte die deze plant kan bereiken - 3 meter is heel goed mogelijk, guerillakweek is dus niet echt een optie. In het noordelijke halfrond kun je er rekening mee houden dat de planten tegen oktober klaar zijn voor de oogst.

Merk Original Sensible Seeds
Genetica Indica/Sativa
Ouders Afghan x Skunk
Bloeitijd 55-65 days
THC 19%
Opbrengst Indoor 450 g/m2
Opbrengst Outdoor 700 g/plant
Hoogte (Indoor) 100-160cm
Hoogte (Outdoor) 120-180cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Skunk Afghani (Original Sensible Seeds) feminized
Skunk Afghani (Original Sensible Seeds) feminized