Kali AK (Original Sensible Seeds) feminized

Kali K is een door Sativa gedomineerde cannabishybride die goed bekend staat om haar prijswinnende ouders: AK-47 en Kalimist. De plant vertoont een levendige groei, heeft een goede resistentie tegen schimmel en insecten, een korte bloeiperiode van slechts 55-60 dagen en produceert toppen met een lekkere smaak en geur en veel THC, namelijk 20%. Langdurende, voornamelijk cerebrale high.

20,07 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 20.07
 • Aantal zaden: 3 € 20.07
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Original Sensible Seeds - Kali AK: De perfecte wiet voor een gezellige tijd

Eén blik op haar rijpe toppen en je weet dat je goede zaken doet als het op potentie aankomt. En je ogen hebben je niet voor de gek gehouden, want haar ouders zijn de beroemde AK-47 en Kalimist, en dat zijn allebei geen prutsers, maar prijswinnende hoogvliegers. Kali AK is alles behalve suf - deze door Sativa gedomineerde cannabishybride pronkt met een levendige groei, een goede resistentie tegen schimmel en insecten, een korte bloeiperiode en een uiterst potent eindproduct met een lekker smaak en geur.

Dankzij haar Sativadominantie heeft Kali AK de neiging om behoorlijk groot te worden, stuur haar dus vroeg de bloeifase in - buiten zou je moeten zoeken naar een verborgen plekje, want een blinde man zou deze plant nog niet over het hoofd zien. Ondanks haar Sativadominantie krijgt de plant redelijk snel gevulde bloemclusters en bereikt ze na 55-60 dagen de volle rijpheid - of eind september/begin oktober als je haar buiten kweekt.

Kali AK ontwikkelt grote, compacte toppen, die volledig bedekt zijn met hars en vol zitten met bedwelmende bestanddelen. In een kweekruimte kun je 400-550 g/m² verwachten - buiten, waar ze de voorkeur geeft aan een warm en droog klimaat, is het mogelijk om 600-800 g/plant te oogsten. En ze is zeker niet mis al het op cannabinoïdeproductie aankomt; 20% van de goed gedroogde en uitgeharde toppen is THC. Met betrekking tot de smaak en geur kun je citrusfruit, sandelhout, wierook en kruiden verwachten. De langdurende high is voornamelijk cerebraal, eigenlijk de perfecte wiet voor een gezellig samenzijn met vrienden.

Genetica Indica/Sativa
Ouders Kali Mist x AK 47
Bloeitijd 55-65 days
THC 20%
Opbrengst Indoor 400-550 g/m2
Opbrengst Outdoor 800 g/plant
Hoogte (Indoor) 100-160cm
Hoogte (Outdoor) 120-180cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Kali AK (Original Sensible Seeds) feminized
Kali AK (Original Sensible Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.