Cum Laude (Positronics) feminized

Probeer Don Antonio Eschotados 'kroonjuweel' eens uit. Positronics mengde Reina Madre, Tijuane, met een originele Haze om deze verrukkelijke pure Sativa te ontwikkelen. Uit de zaadjes van Cum Laude ontwikkelen zich vele, prachtige, lange en THC- en trichoomrijke toppen. Als je een keer een unieke, krachtige cannabissoort wilt kweken, kies dan een paar van deze feminized zaadjes uit.

33,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 33.00
  • Aantal zaden: 3 € 33.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Positronics - Cum Laude: Een plant om mee te pronken

Een bloeiende Cum Laude plant is iets om mee te pronken. Heldere, met kristallen bedekte oranje haren slingeren door haar diepsmaragdkleurige toppen, en haar gigantische, zware toppen kunnen zo talrijk en THC-gevuld worden dat het gewicht het noodzakelijk maakt om voor enige ondersteuning te zorgen, een 'probleem' waar we best blij mee zijn. Tijdens de vegetatieve fase geeft de marihuana een lavendelgeur af die doet denken aan zwart zoethout; tijdens de bloei en naarmate ze rijper wordt, intensiveert haar aroma en wordt het kenmerkend en pittig, en de geoogste toppen hebben een bijbehorende aardse smaak. Cum Laude toppen maken alleen al met hun THC-gehalte indruk, een gehalte dat vaak de 20% overstijgt, maar bevatten nog steeds 0,2% CBD en verzekeren zich hiermee van een plek onder de intens psychoactieve en effectieve medicinale soorten. Maar of je nu na een lange dag werken je stress en angst kwijt wilt raken of een soort zoekt die de creatieve diepten van je geest peilt, een pijp of joint gevuld met Cum Laude zal je nooit teleurstellen.

Als je je bezig houdt met het cultiveren van Sativa's en al een ruime kweekruimte hebt, is deze cannabissoort wellicht precies wat je nodig hebt. Cum Laude wordt lang en groeit richting de zon, en strekt haar armen uit en vult ze mooi met toppen. Wees niet ongerust, binnenkwekers; als je de plant vanaf het begin met een 12/12 fotoperiode kweekt en haar regelmatig snoeit en ombuigt, zullen de stengels haar hoogte onder controle houden. Kijk wel uit voor grote internodale afstanden. De plant houdt van een goede luchtventilatie en stikstofrijke voeding, en ze zal je bedanken door schimmelvrij en niet al te vroeg geel te worden. Maak haar nog gelukkiger door haar grote, zware toppen te ondersteunen, en je werk zal beloond worden als straks top na top in bloei treedt. Als alles klaar is, bereid je dan voor om jointjes te rollen van een opbrengst van 350 gram per zaadje.

Met voldoende verzorging en aandacht aangaande haar hoogte en ontwikkeling, zal de Cum Laude met de manier waarop ze groeit haar Latijnse naam waarmaken, die in vertaling luidt: 'met eer'. Dit is zonder twijfel een interessante en unieke soort, met een elegante Sativaflair die een diep psychoactief effect teweeg kan brengen. Zeer krachtig en zeer cerebraal; deze soort wordt door Sativarokers altijd geprezen om haar rijke, aardse smaak en onderscheidende, opmerkelijk 'andere' Sativaroes. Ze komt hard genoeg aan om zelfs mr. Antonio Eschotado tevreden te stellen; cannabisgroentjes die Cum Laude uitproberen, zullen verrast worden.

Merk Positronics Seeds
Genetica Sativa-dominant
Ouders (Reina Madre x Tijuana) x Original Haze
Bloeitijd 75-80 days
THC Hoog
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Cum Laude (Positronics) feminized
Cum Laude (Positronics) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.