Afghani 1 Automatic (Sensi Seeds) feminized

(7)

Voor veel cannabisfans en vooral indicaliefhebbers gaat er niets boven het genieten van een klassieke Afghani. De originele hasjplant is afkomstig uit de ruige bergen van Afghanistan, het gebied met ’s werelds beste hasj. De plant is fantastisch om te kweken en biedt een geweldige smok en high. Dankzij Sensi’s sublieme autofloweringversie van deze klassieker is ze nóg makkelijker te kweken.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (7)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds – Afghani 1 Automatic: Krachtige Klassieker Nu Als Autoflower

Het Afghani-genotype van cannabis is tot op de dag van vandaag altijd al zeer populair geweest onder cannabisliefhebbers. Deze klassieke soorten symboliseren als geen ander alle kwaliteiten van een geweldige indica. Wanneer we over Afghani spreken, hebben we het over een enorme smaak, een rijke en intense smoke en natuurlijk de ultra-ontspannende indicia-high die de Afghani zo populair heeft gemaakt.

Afghani heeft zoveel geweldige kwaliteiten, dat cannabisfans talloze redenen kunnen opnoemen waarom ze hun favoriet blijft. Toch zijn niet alleen de cannabisrokers dolblij met haar; ook vanuit het perspectief van de kweker heeft deze klassieker veel te bieden. De feminized versie was al zeer betrouwbaar en makkelijk om te kweken, maar met deze Afghani 1 Automatic, die de boel zelfs nog makkelijker maakt, overtreft Sensi Seeds alles.

Sensi Seeds heeft de Afghani Auto 1 gecreëerd door alleen de beste indica-ouders te gebruiken. Ze groeit uit tot een stevige plant van gemiddeld formaat met dikke zijtakken en de weelderige, donkergroene bladeren die typisch zijn voor een indica. De Afghani-genetica hebben veel tijd gehad om zich aan te passen aan sommige van de extreemste omstandigheden. Deze strain is afkomstig uit de ruige berghellingen in Afghanistan en is gewend aan droge hitte, sterke windvlagen en de almaar brandende zon. Ze heeft een natuurlijke tolerantie en resistentie, waardoor ze ook in minder dan optimale omstandigheden krachtig en vastberaden doorgroeit. Buitenhuis of binnenhuis, je kan haar vrijwel overal zonder gedoe kweken.

De autoflowering-variant is zo’n 5 tot 7 weken in de groeifase en gaat daarna uit zichzelf over tot de bloeifase. Ze ontwikkelt dan dichte, ovale bloemkelken die zich op elke knoop vormen. De meeste groeien aan de bovenkant van de stam, maar ook een aantal van haar zijtakken worden ermee bedekt. Je kan letterlijk zien hoe de bloemkelken groeien, zich vermenigvuldigen, en zich ontwikkelen tot dichte, strakke toppen bomvol de beste aromatische hasj-hars. Deze bloeifase duurt ongeveer 7 tot 8 weken. Haar totale levenscyclus van zaadje tot oogst kan in totaal zo kort zijn als 12 weken.

Na deze verbluffende korte periode van serieuze groeikracht, die ze met trots aan je laat zien, is het tijd voor de oogsttijd! Maak je klaar voor een overvloed aan zware Afghani-toppen die je bij het roken dat typische zeer ontspannende en superkrachtige indica-effect geven. Dankzij haar enorme harsproductie, die haar tot de originele hasjplant maakt, kan je genieten van een rijke, kruidige smaak die benadrukt wordt door zoete, aardse en wierookachtige aroma’s – de klassieke hasj-smaak van een echte Afghani!

Haar effect is zeer krachtig en, zoals je van een super-indica zou verwachten, zeer lichamelijk. Als je wat meer rookt, gaat het effect over op een ongelooflijk ontspannende stone in je hele lichaam. Ze is de klassieke “avondsoort” die voor heerlijke ontspanning en stressverlichting zorgt, maar niemand zal erover klagen als je ook graag gedurende de dag van haar geniet! Met deze krachtige smoke heeft ze ook goed therapeutisch potentieel, wat haar een goede soort maakt voor verlichting van pijn, slaapproblemen, stress en nog veel meer kwalen!

Als je toevallig een indica-liefhebber of medicinale gebruiker bent die een krachtige en heerlijk smakend kruid zoekt, kan je met Afghani #1 Auto niet de mist in gaan. Ze biedt je niet alleen binnen recordtijd talloze toppen van de echte Afghani-kwaliteit, maar ze doet dat zo makkelijk en zorgeloos dat echt iedereen een meesterlijke cannabiskweker kan worden met een geweldige oogst als resultaat.

Afghani 1 Automatic (Sensi Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sensi Seeds
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 7-8 weken van zaadje tot oogst
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized & Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (7)
    (7)
    Bekijk alle reviews
    23/Aug/2023

    Spannung steigt!
    Diese Pflanze ist eine der Wenigen, die nicht (!) von Schnecken gefressen wurden, das Ergebnis steht noch aus. Soviel vorab: Zamnesia hat nicht zu viel versprochen!

    T. K.
    05/Jun/2022

    Hab nur wegen dem Namen bestellt , und WOW
    Habe diese nur des Namen wegen bestellt . Und bin echt begeistert Ertrag 90g 1,3m Hoch Richtig schön Fette Luftige Buds, aber dennoch Reif Geschmack und wirkung übertreffen meine Erwartung War nun aber auch erst eine Pflanze, bin gespannt ob die anderen 2 auch so gut werden Bestelle ich wieder

    C. S.
    22/May/2022

    Decu
    1 graine sur 6 germe et mon chat l a tué a eviter

    C. R.
    20/Jan/2022

    Afghanistan 1 Auto
    Einziger Afgane Auto der zu bekommen ist....Tolles Produkt.

    D. P.
    12/Dec/2019

    Great for pain management.
    Scent: Earthy citrus. Rhubarb. Sweet and pleasant, not skunky. Very strong genetics. I can't believe it survived after the horrible conditions it had to go through as a seedling. Sedative yet clearheaded. Good for day time.

    Z. G.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Afghani 1 Automatic (Sensi Seeds) feminized
Afghani 1 Automatic (Sensi Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.