Blue Bullet Auto (Sensi Seeds) Feminized

(2)

Blue Bullet Automatic is ontwikkeld door Sensi Seeds. Deze compacte Skunk zit daarbij vol energie. Vanwege haar indrukwekkende roots wordt deze sativa-dominante soort steeds populairder bij degenen die op zoek zijn naar een strain die makkelijk te kweken is en veel oplevert. Eén keer proeven en je snapt waarom ze zo'n hype is.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds - Blue Bullet Automatic: Compacte, Fruitige en Skunky Sativa

Met Blueberry en Skunk #1 als ouders is het kweken (en roken!) van de autoflowering kruising Blue Bullet Automatic echt ongelooflijk. Tijdens het Sensi Research-project in 2019 werd deze soort "Sensi #119" genoemd, maar vanwege haar goddelijke afkomst en indrukwekkende groeisnelheid heeft de gemeenschap haar uiteindelijk hernoemd.

Deze compacte plant is makkelijk te kweken en gedijt goed in verschillende klimaten en omgevingen. Bovendien is ze discreet en veelzijdig en dan hebben we het nog niet eens over haar robuustheid. Ze is misschien klein, maar de oogsten van Blue Bullet Automatic zijn voor haar grootte immens. Daarbij ontwikkelt ze zich in slechts 8-9 weken van zaadje tot volwassen plant die klaar is voor de oogst. Je kunt dus in een mum van tijd van deze soort genieten.

De toppen van deze strain zijn ook een lust voor het oog. Al voordat je ze hebt geproefd, zullen de kleine, strakke toppen indruk op je maken. Zodra je haar aroma hebt geroken, ben je verkocht. Verwacht zoete tonen, met krachtige en aangename Skunk en een sterke citrusachtige geur die je neus zal strelen. Dit aroma geeft exact weer wat je van de smaak van Blue Bullet Automatic kunt verwachten. De genen van Blueberry komen naar voren in tonen van bessen en een heerlijke citrusachtige nasmaak.

Met een gemiddeld gehalte THC zul je gaan deinen op de zachte golven van euforie. Deze algeheel opbeurende en ontspannende high maakt deze soort in no time je nieuwe favoriet.

Deze soort is perfect voor wie op zoek is naar een discrete en compacte plant die doet wat ze belooft. Met een opbeurende high en verrukkelijke smaak is Blue Bullet Automatic er helemaal klaar voor!

Blue Bullet Auto (Sensi Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Sensi Seeds
Ouders Skunk #1 Automatic x Blueberry
Genetica Auto Hybrid
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC Gemiddeld
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
  (2)
  Bekijk alle reviews
  28/May/2023

  Super top
  Top easy

  J. V.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Blue Bullet Auto (Sensi Seeds) Feminized
Blue Bullet Auto (Sensi Seeds) Feminized