Purple Skunk Automatic (Sensi Seeds) Feminized

(1)

Purple Skunk Automatic is een van Sensi Seeds' Research Strains van 2021. Ze is gecreëerd door vaardige breeders én de cannabis community en spreekt dan ook velen aan. Als indica-dominante plant bevat ze 75% indica- en 25% sativagenen en de bekroonde ouders zijn Shiva Skunk, Skunk #1 en Hindu Kush Auto. Dankzij deze ouderplanten is ze productief, geurig en bovendien makkelijk te kweken!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds - Purple Skunk Automatic: intense, full body stone

Purple Skunk Automatic laat niets te wensen over, dankzij haar waanzinnige ouders Shiva Skunk, Skunk #1 en Hindu Kush Auto. Uit deze mix van genen is een geweldige plant ontstaan die compact is, maar niets inlevert als het om de oogsten gaat. Maak een voorraadpot met deze wiet open en je ruikt heerlijke old school aroma's van Skunk en aarde. Purple Skunk Automatic is gemakkelijk te kweken, waardoor je hiermee een leuk en lonend project omhanden hebt.

In de kweekruimte wil Purple Skunk Automatic nog wel eens verrassen. Er kunnen namelijk meerdere fenotypes verschijnen, wat het kweekproces erg interessant maakt. Alle fenotypes presteren even goed, maar kunnen in formaat en kleur variëren. In een koudere omgeving kunnen sommige zelfs paarse tinten krijgen! De planten zijn over het algemeen compact, wat bijdraagt aan de discretie, en ontwikkelen die typische kerstboomvorm. Na het kiemen, kun je binnen acht weken al oogsten en de opbrengsten zijn de moeite meer dan waard!

De aroma's van Purple Skunk Automatic zijn rijk en complex, met een intense, skunky, aardse basis, verrijkt met wat zoetigheid en sandelhout. Dezelfde noten zijn merkbaar op je smaakpapillen, maar je kunt ook wat kruiden bespeuren. Deze wietplant is erg geurig, dus houd daar rekening mee bij het inrichten van je kweekruimte. Na het roken of vapen van deze wiet, krijgt een zalige stone de overhand. Deze is echter nooit te overweldigend en je ervaart ook geen couch lock. Precies wat je na een lange, drukke dag nodig hebt!

Purple Skunk Automatic (Sensi Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Sensi Seeds
Ouders Shiva Skunk x Skunk #1 x Hindu Kush Auto
Genetica 75% Indica / 25% Sativa
Bloei soort Autoflowering
THC Hoog
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  18/Aug/2023

  FRKY
  Salut a tous les ardennais, a vrai dire cette beu j.connais pas mes elle ne la pasmm .mes d.apres ce k les gens me dise elle drgage une odeur de skunk ., bien pronoser , es bien bonne .vraiment

  F. D.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Purple Skunk Automatic (Sensi Seeds) Feminized
Purple Skunk Automatic (Sensi Seeds) Feminized